2777
2789

طرف تاپیک زده خواستگار خوب ندارم هزار جور دعا و چله و نذر و زیارت کرده و وقتی دیده فایده نداره میگه طلسمم کردن

ازش می‌پرسی کار و تحصیلاتت چیه میگه دیپلم و بیکار، بهش میگی عزیزم یا درستو ادامه بده یا برو دنبال یه کاری یا یه هنری، میگه دلم نمی‌خواد و نمی‌خوام کار کنم

خب عزیزم خواستگار خوب ، مرد موفق،می‌ره دنبال زن موفق که یا تحصیلات خوب داره یا شغل و درآمد یا یه هنری یا دیگه تهش خانواده پولدار و سرشناس

شما اگه بجای اینهمه نذر و چله و دعا دنبال درس و پیشرفت یا کار بودی بیشتر جواب میداد

اصن به فرض شاهزاده انگلیس اومد خواستگاریتون و مثل ملکه ها تو کاخ زندگی کردین اگه یهو شازده‌ درگیر اعتیاد و خلاف و خیانت شد اگه خانواده ی حمایتگری نداشته باشی باید بسوزی و بسازی چون نه درآمدی داری و نه هنر و نه تحصیلاتی که فردایی بتونی ازش پول دربیاری

خانمها به عنوان یه همجنس بخاطر خودتون و اعتماد به نفستونم شده دنبال پیشرفت باشین می‌تونه یادگرفتن یه هنر یه ورزش باشه می‌تونه ادامه دادن درستون‌ باشه، می‌تونه شاغل شدن باشه

اینکه هیچ تحصیلات و کار و هنری نداری مطمعن باش مرد موفق هم دور شما نمیاد البته استثنا هم وجود داره که تا جایی که من دیدم بعدم از جانب خانواده ی شوهر به قدری تحقیر شدن که سرخورده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین . فکر کن یه پزشک بیاد خواستگاری یه دختر بی هنر و بیعار و بی س‌واد . تنها چیزی که افتخارشونه زیباییشونه . اون دم حسابی هم دوست داره پز زنشو بده. تو محیط خوب نباشی آدم خوبم نمیاذ 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

به شدت موافقم با حرفتون 

اصلا آدم باید یه کاری بلد باشه 

حالا بنا به هر دلیلی زندگی ادامه دار نشد 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁