2777
2789
عنوان

شیطونی🤣بیاین ممنون میشم

1255 بازدید | 22 پست

منو عشقم با همیم و خانواده ها کامل میدونن و قراره ساله دیگ بیان خاستگاری مامانشم با مامانم حرف زده...ما به خاطر محدودیت هایی که من دارم اصلا نشده تنهایی رفته باشیم بیرون تو این دو سال که با همیم چون خونشون نزدیک خونه ماست چند باری شده همو چند دقیقه کوتاه ببینیم اما تو چت گاهی خیلی شیطون میشیم و....،میخوام بدونم این شیطونی تو چت بعدا مشکلی درست نمیکنه؟

نه در اون حد که خیلی مستقیم بگیما یا مستقیم اسم بعضی چیزا رو بیاریم اونم حده خودشو میدونه و اگ بگم بدم میاد اونطوری نیست که ناراحت شه یا سرد شه ولی چون خودم دوست دارم😂میخوام بدونم مشکل درست میکنه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چه مشکلی  

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)