2777
2789
عنوان

تا حالا منتظر نذری بودین؟😂

235 بازدید | 28 پست

از ساعت ۷ منتظریم خب لعنتیا میگفتین شامتون کوفت کنین ۱۲ به بعد میخوایم واستون بیاریم 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

نه  ما نذری رو به عنوان وعده غذایی مصرف نمی‌کنیم. ته تهش هرکس یکی دو قاشق می‌ذاره دهنش برای تبرک

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز برای اولین بار اگه برام نذری نمیوردن گریه میکردم🤣

باردارم خیلی اش دوسدارم همسایه داشت میپخت وقتی اورد فقققققط خوردم

جاتون خالی

لطفا برای فندق توی دلم دعا کنین که سالم بغلش کنم🥲🥺
امروز برای اولین بار اگه برام نذری نمیوردن گریه میکردم🤣 باردارم خیلی اش دوسدارم همسایه داشت میپخت ...

نوش جان

من خانوادم رفته بودن روستامون فقط من و داداشام و خواهرم خونه بودیم چون تا صبح بیدار بودیم من تا ۱۲ خواب موندم بیدار شدم گشنم بود و دیر بود واسه غذا درست کردن یهو در خونه زدن نذری آوردن نمیدونی چ لحظه خوبی بود😍😂

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
دروغ چرا  تو 10 روز اول محرم، همششش منتظر قیمه نذریم شاید 4، 5 بار درست کنه مامانم تو اون مدت ...

قیمه نذری خیلی خوبه:)

آره همین امروز گشنم بود میخواستم قورمه سبزی نذری بگیرم تموم شده بود ولی هر آن فک میکردم یه نفر یه چیزی دستش میاره خونمون نیاورد منم امروز مهمون بودم از خجالت اونجا هم چیزی نخورد خونه بودم حداقل قورمه برا خودموعشقم قورمه میپختم