2777
2789

اصلا خیلی گیجه ،سرماخورده دهن مارو سرویس کرده،هی میره کتری رو میزاره میجوشه الان ۴مین بار ک چایی داغ بخوره باز میاد میشینه یادش میره😏😏😏یاصبحا پا میشه پنیر از دبه برمیداره میشوره میزاره تو مشما یادش میره ببره😒منم ک همیشه خدا حرص میخورم از دستش ،الان بچه ام هم سرماخورده بزور خوابوندمش پاشده تازه بره تلویزیون روشن کنه ک گفتم دستاتو قلم میکنم ب کنترل دست بزنی😏گاهی میگم نکنه شیرین عقله انداختنش بهم😐😑🤣🤣

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این تفاسیر احتمالا اره 🗿

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

همه مرداهمینن ازماتاحالا ۲تاکتری سوراخ کرده آب میریزه داخلش که جوش بیادبافشارگاززیاد که سریع چای دم کنه بعدیادش میره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

میدونی زوم کردن روش باعث میشه توی ذهنش ناخوداگاه قبول کنه ک همه کاراش ناقصه و کم کم گیج و منگ میشه؟ ماهم اطرافمون ادم عاقل و باشعوری داشتیم ک از بس طرف مقابلش دست کمش گرفت و همه کاراشو مسخره کرد الان کلی گیج بازی در میاره!!!