2777
2789
عنوان

قفل کردی

162 بازدید | 9 پست

من به عنوان یک دهه شصتی دلسوزی شما رو رد میکنم 

عاشق دهه شصت و اوایل هفتادم 

نسلی هستیم که آخرین چیزای زندگی واقعی رو دیدیم

دورهمی های واقعی بدون چشم و همچشمی و لاکچری بازی بیمارگونه امروزی 

عشق های واقعی از اونا که نگاه پیام ها میرسوند به معشوق 

قیافه ها واقعی بود طبیعی بود 

از اواخر دهه هفتاد دیگ کم کم رقت به سمت دیگه ای 

تکنولوژی وارد زندگی و ارتباطات شد 

همه چی سطحی و غیرواقعی شده 

قیافه ها مصنوعی 

عشق ها کشکی 

رابطه ها سطحی 

خیلی خیلی بده واقعا خوشحالم به عنوان ی دهه شصتی اون دوره رو تجربه کرذم 

@yasaman160  

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل نکردم. قفل شدم 😂 موضوعو بردن یک سمت دیگه خخخ

جدی 

مگه کسی میتونه تاپیک رو قفل کنه ؟؟

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
منم😭 ولی خیلیییی دل تنگ اون وقت ها میشم،😞😓

منم 

شبکه آی فیلم رو بخاطر فیلم های قدیمش خیلی میبینم 

عشق میکنم با اون دوران 

منم به عنوان یه دهه شصتی واقعا دلم برای بچه های خودم حداقل میسوزه که بازی های دسته جمعی ماتو کوچه ، مهمونی های باصفای خاله و عمه و عمو و دایی، صفا و صمیمیت خونواده ها رو ندیدن ، کاش یه روزها و یه روزگارهایی میشد تکرار بشه 

خدایا شکرت 
اره واقعا حس خوب و کنارش دلتنگی به آدم میده یادش بخیر حتی تو اون دوران خیلی خوش تر بودن همه

آره خیلی خوب بود 😘😘

منم به عنوان یه دهه شصتی واقعا دلم برای بچه های خودم حداقل میسوزه که بازی های دسته جمعی ماتو کوچه ، ...

آره ارتباطات بشدت تغییر کرده اصلا جامعه یهو خیلی عوض شد