baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 عنوان طلاق 201 بازدید | 6 پست کساییکه جدا شدنپشیمونید؟علت جداییتون چی بود؟من میخام جدا شم حالم خیلی بدههمسرم هم تهدید ب خودکشی کرده نمیدونم این چ گرفتاریه😭 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1402/06/15 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saltysmile عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 6748 چرا میخوای جدابشی؟علتش چیه میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 چرا میخوای جدابشی؟علتش چیه همسرم تو سایتهای شرط بندی بود کلی بدهی بالا اورد یکساله گفتمش باید ترک کنی همش میگف باشه دوباره انجام میداد همش دروغ خیلی بی اعتماد شدمحدود سه ماه بود بازی نمیکرد هرچند بی اعتماد بودم و همش دعواامادوباره متوجه شدم بازی کردهنمیتونم کنار بیام دیگ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
دختر_اهوازی_جذاب عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 7279 همسرم تو سایتهای شرط بندی بود کلی بدهی بالا اورد یکساله گفتمش باید ترک کنی همش میگف باشه دوبا ... بخاطر بدهی ؟ یا شرکت توی سایت ؟ مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️ 🌱کتابخوانی📚
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 بخاطر بدهی ؟ یا شرکت توی سایت ؟ چی طلاق؟؟بدهیشو من نمیدم خانوادش دارن میدناما بخاطر بازی کردنچون مشاور گف اگ ترک نشه ممکنه ادامه داشته باشه من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 بخاطر بدهی ؟ یا شرکت توی سایت ؟ علت کمیه؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇