2777
2789
عنوان

لطفا بیاین مهمه

71 بازدید | 6 پست

سلام دوستان  شبتون بخیر 

خال های صورت رو با چه روشی میگیرند ؟ 

بعد از گرفتنش مشکلی برای پوست صورت به وجود میاد ؟ مراقبت خاصی داره ؟هزینش الان چقدره ؟

ممنون میشم توضیح بدید یا از تجربیاتتون بگید 🌷🌷💜

ی چیز داغه نوکش مث سوزن میسوزنه خال هارو

قبلش پماد سِر کننده میزنه

بعدشم ی ۲ مدل پماد میده بزنی ک خوب شه و جاش نمونه 

نمیدونم چن روز نباید آب نخوره

دوستم ۱ ماه یپش رف دونه ای ۵۰ تومن پیش دکتر

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

خال گوشتی بزرگ اگه باشه

که با لیزر بر میدارن از حدود ۲۰۰ شروع میشه به به الا که بی حسی موضعی داره 

و حتما پیش متخصص برید

یسری هاهم هست با بخیه و ... ارزش نداره تمکان عفونتش بالاعه

خال های سطحیم باز با لیزر میشه انجام داد 

کلا نرخش از ۲۰۰ شروغ میشه اگه خیلی بزرگ بلشه بیشتر میشه

و بعدش باید یه کرم ترمیم کننده بزنید

و اگه گوشتی بزرگ باشه یه پوسته صورتی ایجاد میشه به مرور اوکی میشع با همون کرم 

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیز داغه نوکش مث سوزن میسوزنه خال هارو قبلش پماد سِر کننده میزنه بعدشم ی ۲ مدل پماد میده بزنی ک ...

ممنونم از توضیحاتتون 🌷

خطرناک نیست ؟ اخه از یک نفر شنیدم آقایی با گرفتن خال بعد از سه ماه فوت کرد

ممنونم از توضیحاتتون 🌷 خطرناک نیست ؟ اخه از یک نفر شنیدم آقایی با گرفتن خال بعد از سه ماه فوت کرد

ن بابا دکتر ببینه خطرناکه دس نمیزنه بهش ک 

روش مو نداشته باشه خطری نداره 

دکتر خودش تشخیص میده

پیش متخصص پوست برو 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂