2777
2789

خیلی تو تاپیکا میبینم یه عده شاکین از اینکه ی فامیلی اومده چند شب بمونه یا حتی یه شب بمونه ولی این شخص خودش خونه اونا نمیره  بعد یه عده میان میگن چه اشکالی داره مهمونه اسمون ک ب زمین نمیاد و...

چند تا حالت داره 

مثلا خودتون تاحالا تجربه نکردین سختیشو ک میگین اینجوری ؟

یا خودتون جز اونایین که میرن خونه یکی میمونن 

یا واقعا برگزیده خدایین😄بهتون سخت نمیگذره 

(این هم هست دو طرف از این مهمونی راضین هم صابخونه هم مهمون ک بحثش جداس )

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه من جزو هیچکدوم از دسته هات نیستم. 

فقط اعتقاد دارم مهمونی که میاد به امیدی در این خونه رو زده 

سخت هم نمیگیرم، هرچی هست همونو میپزم میارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرشون گزینه دوم هستن😂😂😂😂 وگرنه هیچ گاوی نمیره خونه ملت تو این اوضاع اقتصادی چندین روز بمونه بعدشم فقط بچرن ن کار کنن ن کمک مالی کنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بعضيا از مهمان خوششون مياد

مثلا پدر مادر من از خداشونه هر روز مهمان داشته باشن

و هميشه شاكى ان از اينكه قبلا مهمون زياد داشتيم و الان كم شده.

ولى من كه بچه همين پدر مادرم حتى حوصله دو ساعت مهمان دارى رو ندارم😁

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
واییی از مهمونی که شب بمونه بدم میاد

اره خیلی زشته ادم جایی بمونه ک صابخونه خوشش نمیاد ولی یه عده میان مینویسن ک چرا گله میکنی چرا ناراحتی مهمون حبیب خداس 😄

هیچ حالتی نیست جز اینکه همه مسایل رو فقط واسه بقیه راحت می‌دونیم به خودمون که برسه جا می‌زنیم دروغ م ...

دقیقا پنجاه درصدشون همینه ک میگی 

من زیاد مهمون میاد برام شب میمونن ولی بیشتر خواهرام باشوهراشون یاداداشام گاهی اوقام پسر خواهرشوهرم بزرگ بود میومدخاله هام باشوهراشون غریبه ان

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
نه من جزو هیچکدوم از دسته هات نیستم.  فقط اعتقاد دارم مهمونی که میاد به امیدی در این خونه ر ...

واقعا شما ب مدت یک هفته از ی خانواده پدیرایی کردی ک همه کارا رو دوش خودت باشه 

تجربه زیادی ندارم ولی یک شب چرا اذیتتون میکنه؟

یستگی داره کی بیاد دیگ مثلا چون تجربه نداشتی میگم یکی هست ازش ییزاری بعد در خونتو میزنه بی دعوت میاد تازه شیم بمونه فقط تصور کن 

سخت میگذره بدجورم سخت میگذره ولی خوب یه شب هزار شب نمیشه.زشته خوب بی احترامی

قطعا بی احترامی خوب نی موافقم

واقعا شما ب مدت یک هفته از ی خانواده پدیرایی کردی ک همه کارا رو دوش خودت باشه  

نه گلم نداشتم 

ولی میتونم پیشبینی کنم رفتارم چجوری میشه

من مذهبی ام، مهمون تا سه روز مهمونه طبق شرع بقیه اش صدقه است 

ماها با خودمون تعارف داریم انگار

خدا چیز سخت نخواسته 

تا سه روز عزت و احترام خاص مهمون رو نگه میدارم  تموم که شد از کسی خرده برده ای ندارم  زندگی روتینم رو میکنم، توی کارها ازش کمک میگیرم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️