2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلول شو دکتر نوشته برام خیلی خوبه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

یه پانژل بگیر با یه ضد لک جفتشو باهم استفاده کن

من ضد لک فیس دوکس گرفتم عالی بود 

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
جوابی نداد پانژل بگیر خیلی خوبه

اکثرا جوشهام ریز زیر پوستی وقتی کرم پودر میزنم ریز ریز دیده میشن پانژل همم تعریفشو شنیدم خوبه؟ 

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
اکثرا جوشهام ریز زیر پوستی وقتی کرم پودر میزنم ریز ریز دیده میشن پانژل همم تعریفشو شنیدم خوبه؟ 

اره خیلی

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️

من محلولشو گرفتم تاثیر نداشت 

ژل پانژل هم گرفتم  جوش کوچیکتر میکرد و باعث میشد زودتر تخلیه بشه ولی لکش خیلی بد موند 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
یه پانژل بگیر با یه ضد لک جفتشو باهم استفاده کن من ضد لک فیس دوکس گرفتم عالی بود 

ققیمت ضد لکو میشه بگی؟ 

هرچی بگی استفاده کردم حتی محصولات بیوااکا بعده قطع کردنش دوباره برمیگرده فقط سمته راسته صورتم چپ اصلا نیست چیزی

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
ققیمت ضد لکو میشه بگی؟  هرچی بگی استفاده کردم حتی محصولات بیوااکا بعده قطع کردنش دوباره برمیگر ...

من ۸۵گرفتم پارسال زمستون  

ببین محلولش خیلی پوستو خشک میکنه کلیندامایسین من دختر داییم تکنسین داروخانست هرچی خوب باشه اون بهم میگه مثل ضد لک و پانژل