2777
2789
عنوان

مامانم بم گفت...

169 بازدید | 12 پست

هرروز وقتمو تلف میکنه ت شرایطیم ک از همه لحاظ تحت فشار روانیم سال دیگ کنکور دارم حالا مسافرت رفتنش گرفته بهش میگم نمیبینی کنکور دارم میگ ۲ روزه اصلا چی ازت کم میشه مگ اصلن نمیتونم نظرمو بگم 

اخرشم دعوامون شد بهم گف اگ بمیریم برام مهم نیس 

امیدوارم ت کنکور قبول نشی

ولی غافل نشم هوامو هم داشته ولی اگ عصبانی بشه میزنه ب سیم اخر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلش اینو نگفته ناراحت نشو  دوروزو برو یه هوا بخور انرژی بگیری واسه ادامه دادن

من حتی اگ باهاش بدترین دعواهارم بکنم بهش نمیگم اگ بمیریم برام مهم نیستی ولی اون راحت میگه

زیاد سخت نگیر منم انسانیم هنوز دهمو یازدهمو جمع نکردم  هشت ماه هنوز وقت هست . تو چهار ماهم راح ...

ببین من تاریخ جغرافیا اصلن نخوندم 

ریاضیم هیچی بلد نیسم 

اقتصادم ک درساشو نصفه خوندم 

منطقم ک هیچی

الان چجوری میرسم اخه

ببین من تاریخ جغرافیا اصلن نخوندم  ریاضیم هیچی بلد نیسم  اقتصادم ک درساشو نصفه خوندم&nbs ...

فنونو بلدی؟ نگران نباش با یه برنامه ریزی درست حسابی بدون هیچ جوگیری و استرسی میتونی همشو جمع کنی 

مشاور گرفتی؟ اون برات برنامه ریزی کنه بهتره 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
فنونو بلدی؟ نگران نباش با یه برنامه ریزی درست حسابی بدون هیچ جوگیری و استرسی میتونی همشو جمع کنی&nbs ...

فنونو واسش کلاس عروض میرم ارایه هارم تقریبن خوبم

مشاورم دارم