2777
2789

برای دوازدهم تجربی سوال داشتم 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

پیشروی سریع چرا زیست ۱۱ نداره؟ 

من نمیفهمم زوج پایه ک میگه یعنی چی 

یعنی یکیش اختیاریه؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
پیشروی سریع چرا زیست ۱۱ نداره؟  من نمیفهمم زوج پایه ک میگه یعنی چی  یعنی یکیش اختی ...

پیشروی سریع فقط واسه ۱۲ ام هست

زوج پایه یعنی یا فیزیک و شیمی ۱۰ رو میزنی یا فیزیک و شیمی ۱۱

هر کدومم نیمسال اول زدی نیمسال دوم دومی رو میزنی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

پیشروی سریع چرا زیست ۱۱ نداره؟  من نمیفهمم زوج پایه ک میگه یعنی چی  یعنی یکیش اختی ...

زوج پایه یعنی شما برای شیمی و فیزیک ۱۱ و ۱۰یکی رو انتخاب میکنی و جواب میدی میتونی دو تاش رو امتحان بدی یعنی یه دهم اجباری هست تو دفترچه هست اونو جواب میدی بعدش یه مجموعه سوال ۱۱ داری یه ۱۰ هر گدوم رو بخوای جواب میدی 

پیشروی سریع فقط واسه ۱۲ ام هست زوج پایه یعنی یا فیزیک و شیمی ۱۰ رو میزنی یا فیزیک و شیمی ۱۱ هر کدو ...

م پشت کنکورم وقت دارم ک ه  دو پایه ۱۰ و ۱۱ رو بزنم 

اما کلا تو آزمون فقط میتونم دو پایه از زیست رو زدم درسته؟ 

چون هر آزمون فقط زده زیست ۳ و ۱ البته تا نیمسال اول

م پشت کنکورم وقت دارم ک ه  دو پایه ۱۰ و ۱۱ رو بزنم  اما کلا تو آزمون فقط میتونم دو پایه ا ...

نه دو پایه ۱۰ و ۱۱ همزمان نمیشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

نه دو پایه ۱۰ و ۱۱ همزمان نمیشه

ززیست رو میگین یا کلا؟ 

م پشت کنکورم وقت دارم ک ه  دو پایه ۱۰ و ۱۱ رو بزنم  اما کلا تو آزمون فقط میتونم دو پایه ا ...

بله . همینه در ضمن بازم نمیتونی برنامه قلم رو کامل جمع کنی ک بخونی باید خیلی پشتکار داشته باشه خلاصه ساده نیست 

ززیست رو میگین یا کلا؟ 

کلا

بله . همینه در ضمن بازم نمیتونی برنامه قلم رو کامل جمع کنی ک بخونی باید خیلی پشتکار داشته باشه خلاصه ...

میدونم سخته 

شما گفتین نمیشه ب خاطر سختی گفتین یا کلا قلمچی نمیزاره؟ 

نه زیست رو کلا قلم نمیزاره ولی جمع کردن همه برنامش سختا وقت اضافه نداری 

امتحان میکنم آزمون اول اگ سد ک خوب نشد میزارم وقتی بهش رسید میخونم 

با ساعت مطالعه بالای ۸ میشه فکر کنم 

شما دوازدهمی عزیزم؟