2777
2789
عنوان

لطفا یکی ک از برنامه قلمچی سر در میاره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست
نه من فارغ ۴۰۱ بودم امسال انتخاب رشته کردم 

چقدر خوب رتبه ای ک میخواستین شد؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ۳ هزار شدم 

آفرین بهتون😍😍 چ رشته ای زدین؟ 

پارسال چند شد البته اگه راحتیم بگین 

چند ساعت در روز خوندید 

شما برنامه قلم چی رو چجوری پیش بردین ؟

سال دوم از کی شروع کردید

ببخشید سوالام زیاد شد🙏❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
آفرین بهتون😍😍 چ رشته ای زدین؟  پارسال چند شد البته اگه راحتیم بگین  چند ساعت در روز خو ...

پزشکی عزیزم 

رتبم یک سوم شد تقریبا 

بخوام میانگین بگم ۹ کل سال ماه آخر ۱۳ به بالا 

طبق برنامه خوندم و سعی میکردم حتما برسونمش ولی به نظرم زیست رو یکم جلو باش و مروری براش زیاد بزن از این اول سال و فقط به رسوندن اکتفا نکن نیم دوم خیلی سرعت میگیره برنامه قلم چی 

از اول شهریور شروع کردم دیگه چون چند تا ترمیم زدم

پزشکی عزیزم  رتبم یک سوم شد تقریبا  بخوام میانگین بگم ۹ کل سال ماه آخر ۱۳ به بالا  ...

چقدر خوش حال شدم برات عزیزم . پزشک خوبی میشی😍💖

من دندون میخوام دعا کن برسم بهش 🙂

چقدر خوش حال شدم برات عزیزم . پزشک خوبی میشی😍💖 من دندون میخوام دعا کن برسم بهش 🙂

ممنون عزیزم 

برای دندون واقعااااا زیاد بخون رتبه زیر ۱۵۰۰ میخواد دندون من امسال قبول نمیشدم 

ممنون عزیزم  برای دندون واقعااااا زیاد بخون رتبه زیر ۱۵۰۰ میخواد دندون من امسال قبول نمیشدم&nb ...

مبخونم 

لطفا دعام کن

گلم من خوندم کامنتتو ولی متوجه نشدم میشه برنامه قلم چی رو توضیح بدی ؟🥲 اون بخش اختیاری اجباریش منظ ...

بخش اختیاری اگه شما میخوای زودتر درس ها رو ببندی هست عزیزم 

اون بخش اجباری باید حتما جواب داده بشه 

بین فیزیک ۱۰ و ۱۱ شما میتونید یکی رو انتخاب کنید که جواب بدید یا دو تاش رو پاسخ بدید اصلا و اصلا و اصلا توصیه نمیکنم برای صفر گزینه دو بزن این جوری قلم چی فقط زمینت میزنه به نظرم برنامه قلم چی چون خیلی سرعت داره و حجمش زیاده زمانش کم به درد فقط بچه های قوی و متوسط رو به بالا میخوره که تابستون ۱۰ و ۱۱ رو جمع کرده باشن غیر این فقط آسیبه