2777
2789
عنوان

موافق ارث گرفتن هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 89 پست
حقوق داره خونه و ماشین هم داره و مقداری طلا  خیلی اذیتم می‌کنه همسرمم قسط میده  مادرم زی ...

چرا جواب نمیدی؟ همون خونه و ماشین که دست مادرته و داره استفاده میکنه، جز ارث هست؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ارث یه حق شرعی و قانونی هست. ارث خواستن بستگی به نحوه ارتباط، صمیمیت  و محیط خانوادگی داره، شما ...

همسرم قسط سنگین میده 

مادرم زیر بار کمک مالی نمیره 

خیلی تو فشاریم مجبورم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق داره خونه و ماشین هم داره و مقداری طلا  خیلی اذیتم می‌کنه همسرمم قسط میده  مادرم زی ...

خب اگه تقسیم ارث شامل خونه و ماشین مامانت نمیشه و خودش حقوقم که داره،پس حتما این کارو بکن.حق شرعی و قانونیته و الانشم بهش نیاز دارین

منم بابام فوت شده مادرم آزارم میداد چون بعد از ۱۲سال دارم جدا میشم میگفت میندازمت بیرون گفتم من ت ...

اگه نیاز داشته باشی چی ؟

مثلا کمک مالی نکنه ،؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خانواده شوهرت اصولا باید کمک کنن بهش نه مادر شما خیلی خیلی زشته ماشین و خونه ازش بگیری. طلاهاش هم ک ...

خونواده شوهرش چرا باید کمک کنن؟ چقدر بی منطق هستین؟ زندگی اینا به کسی ربطی نداره. کسی دلش خواست، تواناییش رو داشت کمک میکنه وگرنه به خودشون مربوطه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اگه مجبور میشه خونه اش رو بفروشه، نه فعلا نگیر. چون پدر و مادرت در کنار هم این چیزا رو خریدن. مال پد ...

آره داره چیز زیادی بهم نمی‌رسه نهایتا ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن 

اگه نیاز داشته باشی چی ؟ مثلا کمک مالی نکنه ،؟

نیاز دارم

خییییلی نیاز دارم

بایارانه میگذرونم

امضامو بخون

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
ارث که گوشه ایش سهم شماست پس حقتون هست که ازش استفاده کنید ولی اینکه چطوری و با چه روشی باید عادلانه ...

چون مادرم خیلی اذیتم می‌کنه 

همسرم قسط سنگین میده و من الان دوران عقد هستم 

همسرم نمیتونه ساپورت کنه مادرم میگه شوهر کردی

به من مربوط نیست اصلا زیر بار کمک مالی نمیره 

همش اذیتم 

آره داره چیز زیادی بهم نمی‌رسه نهایتا ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن 

پس اصلن حرفشم نزن. بخاطر ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن واقعن ارزش نداره. خواهر برادر دیگه داری؟ مجرد یا متاهل؟ 

۲۲ چهار بچه هستیم و من فعلا بینشون تازه مستقل شدم  همسرم قسط سنگین میده مادرم زیر بار کمک نمیر ...

تو تاپیک قبلیت گفتی همسرت حاضر نیست از خانوادش کمک بگیره.بعد تو میخوای ارثت رو بگیری و مادرت رو اذیت کنی به خاطر همسرت؟ درکت نمیکنم.... شوهرت حتی اگه واسه تو مثل فرهاد کوهکن هم باشه بازم تو نباید به خاطرش مادرت رو اذیت کنی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب بده قسط زندگی خودشه میخوای لقمه رو از دهن مادرت دربیاری ببری برای شوهر

من دوران عقدم هنوز ازدواج نکردیم 

خونه مادرم هستم ، مادرم اصلا زیر بار کمک مالی نمیره 

میگه شوهر کردی به من مربوط نیست 

همسرمم داره مقدمات ازدواج رو فراهم می‌کنه 

خرید جهیزیه و طلا و...

دلش که می‌شکنه ولی مجبورم  چون همسرم قسط سنگین میده و مادرم زیر بار  کمک نمیره و اذیتم م ...

بازم دلیل تو بگو بگو نمیخام ناراحت بشی ولی مجبورم این کارو کنم درکت میکنه

.

خونواده شوهرش چرا باید کمک کنن؟ چقدر بی منطق هستین؟ زندگی اینا به کسی ربطی نداره. کسی دلش خواست، توا ...

بین مادر این خانم و خانواده شوهرش مشخصا خانواده شوهرش باید کمک کنن

نه یه زن میانسال که جز خونه و ماشین چیز دیگه ای نداره. اونم وقتی ۴ تا بچه داره که احتمالا کم سن هستن. بعد بیاد نون داماد رو بده؟ الان شما با منطقی؟

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

راستش من خودم اگه باشم نمیگیرم

چون نظرم اینه همسر تو ارث واجب تره تا بچه

به هرحال یه عمری با اون مرد زندگی کرده حقشه تو آرامش پیریشو تموم کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه