2777
2789
عنوان

موافق ارث گرفتن هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 89 پست
اگه باعث میشه شرایط مالی مادرت سخت بشه یا خونه ش رو از دست بده من باشم نه  نمیگیرم

یه خونه داره یه ماشین و مقداری طلا 

خیلی اذیتم می‌کنه همسرمم حلی قسط میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مجبور میشه خونه اش رو بفروشه، نه فعلا نگیر. چون پدر و مادرت در کنار هم این چیزا رو خریدن. مال پدرت به تنهایی نبوده. باید پدرت یه چیزی به نام مادرت میکرد تا گرفتار نشه.

مادرت مهریه نداره؟ اگه داره اصلا حرفشم نزن که سبک میشی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ارث که گوشه ایش سهم شماست پس حقتون هست که ازش استفاده کنید ولی اینکه چطوری و با چه روشی باید عادلانه باشه 

چون ما اطلاعی از زندگی شما نداریم بدونیم دلیل برخورد مادرت یا رفتار شما چی هست و آیا موافقت میشه با نظر شما اصلا صلاحیت بهتون میدن 

از چه طریقی قرارع به سهمت برسی همه اینا رو منطقی و عادلانه در نظر بگیرین 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگه بگیری مامانت تو زحمت میفته؟ مثلا خونه و ماشین و حقوق براش میمونه؟

حقوق داره خونه و ماشین هم داره و مقداری طلا 

خیلی اذیتم می‌کنه همسرمم قسط میده 

مادرم زیر بار کمک نمیره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه خونه داره یه ماشین و مقداری طلا  خیلی اذیتم می‌کنه همسرمم حلی قسط میده

طلا مگه مال پدرته؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

ببین به شرایطت بستگی داره  جواب این سوالت به خیلی چیزا بستگی داره 

من پدرم فوت کنه ارثی نمیگیرم چرا چون مامانمم با وجود اینکه بابام خیانت میکنه و خود مامانمم شاغله مارو ول نورد بره اخلاق گند بابامو تحمل میکنه و اینکه مامانم حقوقشو خونه میده و با توجه به شاغل بودن ۱ گرمم طلا نداره هیچی نداره پس انصاف نیست اگه بابام مرد با توجه به از خودگذشتگی هایی که مامانم کرده  من ارثی بگیرم

جواب قطعی این سوالتو اینجا نمیتونی پیدا کنی چون هرکی باتوجه به شرایطش باید تصمیم بگیره

اگه دل مادرت نمیشکنه با مصالحه بله میتونی

دلش که می‌شکنه ولی مجبورم 

چون همسرم قسط سنگین میده و مادرم زیر بار 

کمک نمیره و اذیتم می‌کنه 

به نظرم تا وقتی یکی از والدین زنده هست گرفتن ارث کار زشتیه.کاری به اینکه شرع و قانون به آدم حق میده ندارم جنبه عاطفی شو در نظر میگیرم.بی احترامی به والدی که زنده اس هستش. قطعا اون پدر و مادر باهم تلاش کردن تا این خونه و ماشین و هرچیز دیگه رو خریدن حقشون نیست که الان که همسرشون نیست بچه ها بیان و پولا رو بگیرن و برن....

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالته چند تا بچه این؟ معمولا اینکار با موافقت همه انجام میدن اونم وقتی بچه ها زندگی مستقل دارن و ...

۲۲ چهار بچه هستیم و من فعلا بینشون تازه مستقل شدم 

همسرم قسط سنگین میده مادرم زیر بار کمک نمیره 

و سر مسائل مالی اذیتم می‌کنه 

دلش که می‌شکنه ولی مجبورم  چون همسرم قسط سنگین میده و مادرم زیر بار  کمک نمیره و اذیتم م ...

خانواده شوهرت اصولا باید کمک کنن بهش نه مادر شما

خیلی خیلی زشته ماشین و خونه ازش بگیری. طلاهاش هم که مال خودشه

یعنی میخوای بگی خونت رو بفروش بده من؟ خودش اواره بشه؟

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):