2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیبی نداره نوش جونت😅

دور از جون كووووفتم شده

ولي خدايي خيلي خوشمزه بود😂😂😂

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
🥴🥴🥴غذاش چرب بود چايي ميچسبيد منم چايي و ب عشق قند ميخورم😑😑😑😑

بخور بابا مگه قد و وزنت چنده 

و منی که آرزوی تپلی دارم🥲

الان باردارم ذوق میکنم میگم یکم تپل میشم حد اقل بعضیا میگن بعد به دنیا اومدن بچه تپل میمونی خدا کنه اینجوری باشه🥲

بخور بابا مگه قد و وزنت چنده  و منی که آرزوی تپلی دارم🥲 الان باردارم ذوق میکنم میگم یکم تپل ...

بديش اينه كه قدم بلنده وقتي اضافه وزن پيدا كنم گندددده ميشم قدم ١٧٨ وزنم لعنت بهش ٨٤  

تبريك ميگم بابت بارداريت گلم الهي خوش قدم و سالم و صالح و نااااز باشه ني نيت😍😍🙏🙏🌹🌹 قدر لاغري و بدون بابا چاقي از هيچ نظر خوب نيست

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
بديش اينه كه قدم بلنده وقتي اضافه وزن پيدا كنم گندددده ميشم قدم ١٧٨ وزنم لعنت بهش ٨٤   تبريك م ...

ماشالا ۱۷۸🤓

منم ۱۷۳ هه قدم وزنمم ۵۵ خیلی دوست دارم ۷۰ کیلو بشم  

ولی به نظرم وزنت نسبت به قدت خوبه مطمئنی۱۷۸؟😃

ماشالا ۱۷۸🤓 منم ۱۷۳ هه قدم وزنمم ۵۵ خیلی دوست دارم ۷۰ کیلو بشم   ولی به نظرم وزنت نسبت ...

اره قد و ك مطمئنم ببين با اين وزنم چاق نشون نميدما ولي گنده ميشه ادم من استخون بنديمم درشته ي پر گوشت بياد هركول ميشم 😖😖 تو مانكني ولي فكر كنم ٦٠، ٦٢ بشي بي نهااايت جذاب تر ميشي اسپند دود كن چون بهت حسوديم شد🥺🥺