2777
2789
عنوان

سلام کسی تا حالا لنز طبی خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 4609 بازدید | 52 پست

اولش که قرار میدی رو چشمت حس خارش و حس اینکه یه چیزی رو چشمته بهت دست میده ولی بد نیم ساعت رفته رفته کامل میشینه سر جاش و اوکی میشی و چیزی نمیفهمی خیلی راحت میشی

ولی دیگه بعد از هشت نه ساعت چشمات کم کم شروع میکنن به سرخ شدن و خسته شدن

توی هوای سرد هم یه کوچولو حس سرد شدنسو حس میکنی ولی اذیت کننده نیست

من هم هر موقع فصلی گرفتم ضخیم بوده و راحت ولی هر موقع سالانه گرفتم نازک بوده و موقع قرار دادن رو چشم ممکن بود از رو چشم بیفته

و اینکه هر دفعه قبل از اینکه لنز رو از تو ظرف مخصوصش میخوای برداری باید دستاتو قشنگ با مایع بشوری و پاک کنی، و همینطور موقع گذاشتن توی ظرفش

محلول هم حتما آمریکایی opti free بگیر، بقیه کشور ها مثل کره و ... به شدت اذیت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برنمیگرده؟ میگن برمیگرذه 

من تازگی عمل کرد الان یماه و نیم هست من شماره چشمم بالا بود نه و نیم  ذلان برا دور راضی هستم البته هنوز تاچند ماه طول میکشه تا کامل خوب بشم فعلا برا ننزدیک بینی مشکل دارم و تار هست که احتمالش هست  دراینده به عینک نزدیک بینی لازم بشه.فعلا راضیم هنوزم دارم قطره و اشک مصرف میکنم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عملش راحت بود ....منم می‌خوام انجام بدم 

من یه ماه و نیم عمل کردم شماره چشمتون چنده؟من شماره بالا بودم.فعلا تا چهارماه هم طول میکشه دیدم کامل بشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من یه ماه و نیم عمل کردم شماره چشمتون چنده؟من شماره بالا بودم.فعلا تا چهارماه هم طول میکشه دیدم کامل ...

شماره چشمم یکیش 1.25

یکی 1.75

آستیگماتم هستم ......شماره آستیگماتم بالاتره

ایشالا زودتر اوکی بشی عزیزم ❤️

ممنون عزیز

من یه ماه و نیم عمل کردم شماره چشمتون چنده؟من شماره بالا بودم.فعلا تا چهارماه هم طول میکشه دیدم کامل ...

حین عمل اذیت نشدی؟چ قدر طول کشید؟

همش فکر میکنم اون حلقه که میندازن دور چشم که نتونی پلک بزنی  خیلی آدمو اذیت میکنه

شماره چشمم یکیش 1.25 یکی 1.75 آستیگماتم هستم ......شماره آستیگماتم بالاتره

من برا استیگمات نمیدونم واقعا چجوریه چلی من حساب این کردم که تگر بعدا برگشت هم داشته باشه با توجه به شماره چشمم که ۹ بود بازم برا بهتر از قبل هست.باید بررسی کنی

حین عمل اذیت نشدی؟چ قدر طول کشید؟ همش فکر میکنم اون حلقه که میندازن دور چشم که نتونی پلک بزنی  ...

نه کلا ده دقیقه.چشم بی حس میکنند یه چند ثانیه به پلکت فشار میاری تموم میشه.خیلی اذیت کننده نبود برامن بعدشم درد انچنانی نداشت فقط یکم فشار رو چشمم بود خصوصا چند روزای اول 

ان شاءالله عملت عالی انجام شده و دیگه هیچ وقت کارت به عینک نمیفته

اینشالا واقعا از بچگی از عینک متنفر بودم از بیست سالگیم ببعد همش لنز میذاشتم

نه کلا ده دقیقه.چشم بی حس میکنند یه چند ثانیه به پلکت فشار میاری تموم میشه.خیلی اذیت کننده نبود برام ...

چ خوب .....حتما باید انجام بدم......عینک لعنتی رو بردارم .....سن آدمو بالا نشون میده.....و هزار دردسر