2777
2789
عنوان

درمان خلط سینه کودک

11811 بازدید | 23 پست

خانوما توروخدا یه راهی بگین دخترم سرفه میکنخ خلط دار هیچ دارویی نمیخوره به جز پلارژین کیدز اونو داد خوبش نکرد 

همه انتی بیوتیک هارو خریدم میخورخ تو دهنش نگاه میداره بعدش بالا میاره

چبکار باید بکنم 

برو عطاری شکر تیغال بخر پودر کن دم بده بخوره.هر یکساعت یک قاشق بده..دو روزه کامل خوب میشه.هیچ طعم و مزه ای نداره بچه راحت میخوره.....دمنوش عناب و پونه و به  هم خوبه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم  پودرکنم توش اب بریزم بعد دم بکشه؟

خواهش میکنم گلم....اره عزیزم.مثل چای دم کن ۲۰ دقیقه..صاف کن بده بخوره

برای خلط گلو ؟شما امتحان کردی؟ 

واسه خلط و سرفه دخترم همیشه اینو میدم....من هر روز تو شیرش شکر سرخ هم میریزم میخوره که شکر سرخ جلوی سرما خوردگی و سرفه و خلطو خیلی میگیره

واسه خلط و سرفه دخترم همیشه اینو میدم....من هر روز تو شیرش شکر سرخ هم میریزم میخوره که شکر سرخ جلوی ...

واالا عزیزم من ورق ژللتین گزفتم وقتی دید رنگش زرد هست نخورد میتونم توی شیر بریزم بخوره ؟

واسه خلط و سرفه دخترم همیشه اینو میدم....من هر روز تو شیرش شکر سرخ هم میریزم میخوره که شکر سرخ جلوی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. 

منم داروی امام کاظم رو میدادم اما زیاد تاثیر نداشت . شایدم اصل نبود 

واالا عزیزم من ورق ژللتین گزفتم وقتی دید رنگش زرد هست نخورد میتونم توی شیر بریزم بخوره ؟

چی ژلاتین؟ اره چرا نشه...خود نشاسته هم خوبه

ممنون عزیزم از راهنماییت.  منم داروی امام کاظم رو میدادم اما زیاد تاثیر نداشت . شایدم اصل نبود ...

خواهش میکنم گلم....داروی امام کاظم بیشتر واسه پیشگیری هست فکر میکنم...شکر سرخ بخر هر روز بخورین خیلی واسه سیستم ایمنی عالیه

ورق ژلاتین بهم عطاری گفت اب بریزم بدم واس سرفه خوبه تو گوگل هم نوشته بود 

اهان من ولی تجربه نداشتم...شکر تیغالم بخر طعم نداره فکر میکنه آبه میخوره

ممنون عزیزم از راهنماییت.  منم داروی امام کاظم رو میدادم اما زیاد تاثیر نداشت . شایدم اصل نبود ...

داروی امام کاظم تابستون و زمستون داره شاید تابستون شو تو فصل زمستون میدادید یا برعکس. قبل خواب باید بخورید که دیگه روش چیزی خورده نشه بمونه

داروی امام کاظم تابستون و زمستون داره شاید تابستون شو تو فصل زمستون میدادید یا برعکس. قبل خواب باید ...

همینکار کردم اما سرفه و خلط خوب نشد متاسفانه. شاید به قول دوستمون برا پیشگیری باشه شایدم از جایی که گ رفتم معتبر نبود ازیه عطاری گرفته بودم