2777
2789
عنوان

درمان خلط سینه کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 23 پست
واالا عزیزم من ورق ژللتین گزفتم وقتی دید رنگش زرد هست نخورد میتونم توی شیر بریزم بخوره ؟

رب عناب بده واسه لوزه گوش سینه خوبه . پسرم ماهی ی بار تب میکرد ی دکتر گیاهی هست بردم گفت رب عناب بده عفونتهای گلو گوش خوب بشه تب نمیکنه خداروشکر ۵ روز دیگه میشه دوماه تب نکرده گوش شیطون کر. وقتی بهش دادم حالتهاش مثل سرماخوردگی شد ۴ شب از خلط گلو نخوابید دوسالشه نمیتونس تخلیه کنه بعدش نرمتر شد فقط سرفه خلطی بود سه هفته دادم گفته بود ۴۰ روز بده از پاییز دوباره شروع میکنم .

همینکار کردم اما سرفه و خلط خوب نشد متاسفانه. شاید به قول دوستمون برا پیشگیری باشه شایدم از جایی که ...

اره همه جا درست حسابیشو ندارن بله برای پیشگیریه ولی زن داداشم سرمامیخورد اثر داشت واسش . چه بچه چه خودتون سرماخوردید رب عناب درست کنید بخورید ۴۰ روز هرچی عفونت لوزه گوش سینه اس خوب میکنه البته خودتون اگه سابقه بیشتر دارید مثلا دوماه بخورید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری رب عناب؟  تا ۴۰ روز که دیگه خیلی طول میکشه تا خوب بشه

اینهمه چرک خشک کن و شیمیایی میدید بچه ی سال خوب نمیشه ۴۰ روز چیزی نیست وقتی ضررم نداره البته به شرط اصولی درست کن و پرهیزات و مداومت ی روزم نباید فاصله بیوفته .

چجوری رب عناب؟  تا ۴۰ روز که دیگه خیلی طول میکشه تا خوب بشه

۲۵۰ گرم عناب تازه رو تو اب میجوشونید له له بشه از صافی رد کنید پوست و هسته بمونه بازم اون مواد و با شعله کم رو حرارت بذارید به غلظت بیوفته مثل رب گوجه بشه تو یخچال باید باشه بیرون میترشه . روزی سه وعده هر وعده ی قاشق مرباخوری سر پر روشم تا۲۰ دقیقه چیزی نخورید حتی اب اگه بچه بلده میتونه مزه مزه کنه ی دفعه قورت نده که بمونه تو گلو اثر کنه . عناب کهنه اثر نداره حتما باید تازه باشه الان عنابها رسیدن از شخص معتبر بگیرید که توش کهنه و تازه قاطی نباشه . این مقدار شاید برای ۱۰ روز باشه هربار تازه درست کنید