سلام دوستای گلم من مدت طولانی هست که این مشکل رو دارم هر سری به قسمت از بدنم گیر میدم کیا این مشکل رو دارن ،،شما هم مدفوعتون رو چک میکنید که من گوجه ای چیزی ببینم دیگه تا با دستمالی چیزی چک نکنم و مطمئنم نشم گوجه ای همش فکر میکنم چون قرمز بوده خونه خلاصه که تو این مورد خیلی اذیتم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
اخخخ اییییی ، ببین میدونستی که این حرکتت خودش باعث بیماری میشه ، یه پیشنهاد ، برو چکاپ بجای این کارا هر ۶ ماه ازمای خون بده هم دقیق تره هم انقدر چندش نیست ، هم اینکه ازمایش خونه که واقعا نشون میده مریضی اگه باشی اون درست تره
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.