2777
2789
عنوان

کیا خود بیمار پندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید دکترتو یا داروتو عوض کنی ، بعدشم وقتی پیپی میکنی نگاهش نکن ، سریع سیفونو بکش

ببخشید ولی شما اصلا نگاه نمیکنید؟تا حالا شده گوجه ای یا میوه ای چیزی ببیند و قرمز باش ولی بی اهمیت بوده باشین؟

پس باید دکترتو یا داروتو عوض کنی ، بعدشم وقتی پیپی میکنی نگاهش نکن ، سریع سیفونو بکش

خودشم باید همراهی کنه تو وسواس خود طرف همراهی نکنه قرصم بخوره خوب نمیشه. خودش کاری نمیکنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خودشم باید همراهی کنه تو وسواس خود طرف همراهی نکنه قرصم بخوره خوب نمیشه. خودش کاری نمیکنه

واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه فردا صد تا مریضی دیگه میگیرم آنقدر دست میزنم به مدفوعم 

واقعا نمیدونم چکار کنم دیگه فردا صد تا مریضی دیگه میگیرم آنقدر دست میزنم به مدفوعم 

چی بگم خودت باید بخوای تا خوب شی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
آره

مدفوعتون چک‌میکنی؟ من گوجه ای چیزی بینم تو مدفوع م سکته میکنم میگم نکنه خون باشه حتما باید دست برنم بینم چیه با این که مطمئنم گوجه ای ولی باز نیترسم

ببخشید ولی شما اصلا نگاه نمیکنید؟تا حالا شده گوجه ای یا میوه ای چیزی ببیند و قرمز باش ولی بی اهمیت ب ...

فقط نگاه میکنم ببینم با سیفون رفته پایین با نه ، که تمیز باشه توالت ، همین ، اصلا به خودش نگاه نمیکنم خیلی حرکت چندشیه بعدشم ما گوجه رو بدون پوست میخوریم اصلا همچین چیزی نیست تو پیپی اگه بدون پوست بخوری یا بدون پوست بریزی تو غذا شما ام که برمیداری چک میکنی حرکتت کاملا چندش و بیمار گونه هست برو دکتر درمان کن وسواستو منم قبلا نوع دیگه ای از وسواسو داشتم زندگیو مختل میکنه ، خیلی بیماریای وحشتناکی هست که اصلا تو پیپی معلوم نیست میخوای هرروز ۱۰ میلیون بدی بری ام ار ای و سیتی اسکن که مبادا مریض بشی؟ شما زدی خودتو روحی مریض کردی الان ، شیش ماهی یبار برو ازمایش خون ، ماهی یبار سینه رو چک کن  خودت تو خونه ، شیش ماهی برو دندون پزشکی با همین کارایی که گفتم از ۹۰٪ جمعیت ایران تمیز تر و سالم تری لازم به پیپی چک‌کردن نیست ،پیپی رو وقتی نگاه میکنن که اسهال یا یبوست یا دلدرد باشه همیشه همراه با بیماریای دیگه ست ، بله اگه جاییت درد میکنه پیپیتو فقط نگاه کن از دور، اگه خونی بود برو ازمایش بده ، ولی اینکه هر دفه نگاه میکنی و دست میزنی کاکلا حرکت مریضیه