2777
2789
عنوان

خانمایی که باردار بودن و دانشجو

100 بازدید | 11 پست

سخته چطوربود و گذشت بهتون 

من این ترم از اواخر دی تا ۴ بهمن امتحانام و بعدش تو سونو تاریخ زایمان ۵ بهمن 

به نظرتون میرسم به امتحانات 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم به نظر من تاریخ سونو همیشه تغییر میکنه مخصوصا سزارین 

خب منم همینو منظورمه میگم زایمانم جابه جا شه چی 

خودم که قصدم سزارین قطعا چه اختیاری چه اجباری 

از ی طرف نمیتونم مرخصی بگیرم چون دو سال جا میمونم 

ترمی مرخصی نمیدن ی ساله مرخصی میدن بهم 

که از ی طرف میگم استعداد درخشانم نپره 

میگم سز میخوام بشم  میشه ۳۷ هفته اورد یا زوده برا جنین خطری داره؟

۳۷هفته خوبه ولی هرچی بیشتر بمونه براش بهتره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

اگه ۵ دنیا بیاد روز تولد منه 😂ان شالله سالم بغلش بگیری و از درست جا نمونی منم خرم ابادیم تایپکاتو ک خوندم خیلیی شبیهیم بهم راستی از دکتر یاری نتیجه گرفتی؟من دارم تحقیق میکنم واسه جنسیت برم پیشش؟

خدا جونم پناهم باش خودت از دلم خبر داری برام معجزه کن(میشه یه صلوات واسه حاجتم بفرسی 🥹)
اگه ۵ دنیا بیاد روز تولد منه 😂ان شالله سالم بغلش بگیری و از درست جا نمونی منم خرم ابادیم تایپکاتو ک ...

نه دکترو عوض کردم و دنبال تعیین جنسیت دیگه نرفتم رفتم دنبال باردار شدنم

اگه ۵ دنیا بیاد روز تولد منه 😂ان شالله سالم بغلش بگیری و از درست جا نمونی منم خرم ابادیم تایپکاتو ک ...

اگه صددرصد میخوای برو آی وی اف کن حتما وگرنه با تغذیه و دارو تا چندین ماه طول که میکشه میبینی همون هزینه ی ِی وی اف رو رفتی