2777
2789
عنوان

بچه های کنکوریییی

93 بازدید | 9 پست

سایت فروش کتاب کمک درسی ^کتاب کنکور^ کسی ازش خرید کرده ؟

ثبت سفارش کردم نظراتو خوندم همه میگن کلاهبرداریه و کتاب دست دو میفرسته و پاره پوره..😑

هرکاریم میکنم نمیتونم لغو کنم سفارشو

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
خب پس سروران عزیزیی ک...

چی؟

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه سایتی سفارش دادی؟ 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
از چه سایتی سفارش دادی؟ 

اسمش (کتاب کنکور) هست

خب پس سروران عزیزیی ک...

😂😂😂

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
اسمش (کتاب کنکور) هست

نشنیدم تاحالا اسمشو

اگه کتاب خواستی سفارش بدی از سایت خیلی سبز یا کتابچی بخر

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

خب از سایت‌های معتبر بخر یا حضوری ک اصلا بهترع تازه‌شم دست دوم بگیر هم ارزون‌تره هم تویه یکی دوسال چیزی از کتاب فک نکنم تغییر کنه من همه رو دست دوم گرفتم از کتاب فروشی شهرمون

کتاب‌های نشرالگو زیست سه پایه/کتاب‌های موج آزمون زیست و ریاضی /کتاب سیرتاپیاز ریاضی۱۲/شیمی دهم و دوازدهم مبتکران/ کتاب‌های سه سطحی زیست و فیزیک۱۲/زیست میکرو نقره ای دهم و دوازدهم /کتابهای جامع آیکیو شیمی فیزیک و ریاضی/من کتاب‌های کنکورمو باقیمت مناسب میفروشم خواستید پیام بدید

خب از سایت‌های معتبر بخر یا حضوری ک اصلا بهترع تازه‌شم دست دوم بگیر هم ارزون‌تره هم تویه یکی دوسال چ ...

کتاب فروشی های شهر دست دومم میفروشن؟؟

نمیدونستم