2777
2789
عنوان

همه چی دارم ولی باز ناراحتم

238 بازدید | 12 پست

بنظرم نسبت به میانگین جامعه من خوشبختم ۲۴ سالمه فوق لیسانسم رو یکم دیگه میگیرم یه کار خوب دارن بابام هم پولداره ولی چون تا حالا دوست پسر نداشتم فکر میکنم مشکل دارم و یه چیزی تو زندگیم کمه. احساس میکنم پسری رو که میخوام هیچوقت نمیتونم پیدا کنم. اهل دوستی نیستم میخوام ازدواج کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام😞یعنی کسی ما رو میگیره؟

الان همه با دوست پسرهاسون ازدواج میکنن

یا ازدواج از فامیل و آشناها

ماکه با هیچ دوست و اشنا و فامیلی ارتباط نداریم

یه خانواده منزوی که مادرم هیچ تلاشی برای شوهردادن من نمیکنخ

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

تنها علتش پسره؟ طبیعیه سنت سنیه که آدم مقایسه می کنه و جذب جنس مخالف میشه.ایشالا پیدا می کنی اونو.

اگه قرار باشه ازدواج کنی سرراهت قرار میگیره.تنها توصیه ام اینه که سعی کن در هر حالت قوی و خوشحال باشی چه با ازدواج موفق چه ناموفق چه متأهل چه مجرد.

آینده رو ما نمی‌دونیم ولی خودمون حال خوب خودمونو میسازیم

اینکه توی سن کم با پسری آشنا نشدی خیلی عالیه ..

آشنایی تو سن کم اگه ب ازدواج ختم نشه و اگه واقعا عاشق باشی باعث لطمه دیدن احساساتت میشه باعث میشه که به تمام جنس مخالفت بد بین باشی بی اعتماد باشی و از نظر روحی روانی و حتی درسی هم روت تاثیر میزاره البته خیلیا اینطور نیستن ولی از نظرم اگه عشقه واقعی باشه و بشه حدایی خیلی اذیت میشه ادم

الان تو پخته تری هم مدرکت و داری هم درست رو هم احساساتت رو بهتر و عاقلانه تر میتونی تصمیم بگیری و هم غرور و هم احساست و در نظر بگیری و یه طرفه نری درکل زندگیت عالیه ازش راضی باش :))

خیلیا هستن میگن کاش تو سن کم با فلانی اشنا نشده بودم و تصمیم میگیرن از این ب بعدش با کسی اشنا نشن تا ب سنش از جمله خودم ..

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯
یعنی چیکار کنم

سعی کن این خلع رو جور دیگه ای در کنی. نمی‌دونم دقیقا چطور ولی اینو مطمعنم که عشق به یک آدم راه درستی برای پر کردن این خلع نیست. فانی  و سسته و احتمالا ناموفق و بعد یک مدت دوباره به حالت اول بر میگردی