2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 28 پست
نمی‌دونم ۱۰ سال شده یا نه  مرسی از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیزم

حتما برو همسرم هم چند وقت پیش همینجوری شد دستش با گربه خونگی رفت همه رو زد، شما چون خیابونی بوده 100 درصد باید بری بزنی 

هرچی زودتر هم بزنی بهتره

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
اوه قطططعا داره  همین الان برو واکسن هاری بزن روزای تعطیل هم هستن واکسن کزاز هم سوال کن اگر ف ...

۲۴ ساعت وقت دارم درسته ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن کزاز هر ده سال باید تزریق بشه اگر اولین بار سن ۱۵ سالگی تزریق کرده باشید باید تا سن ۲۵ دوز یاد ...

مرسی از راهنماییتون 

میتونم عصر واکسن بزنم ؟الان نمیتونم بیرون برم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نمیدونم عزیزم ولی هرچی زودتر بری بهتره 

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم حتما برو همسرم هم چند وقت پیش همینجوری شد دستش با گربه خونگی رفت همه رو زد، شما چ ...

حتما ممنون گلم 🌹

من محل زخم رو فشار.دادم و با آب و مایع  دستشویی شستم ..هم گازم گرفت هم چنگ .البته خونگی بود ..چیزی هم نشد ..زخمت یه مقدار بازه بهتره با دکتر مشورت کنی 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
من محل زخم رو فشار.دادم و با آب و مایع  دستشویی شستم ..هم گازم گرفت هم چنگ .البته خونگی بود ..چ ...

ممنون🌹 .حتما عصر به دکتر مشورت میکنم 

برای تزریق واکسن از الان تا ۷۲ ساعت از حادثه فرصت دارید خواهش میکنم

مرسی ❤️

وای آره مال شما قشنگ خون اومده خوب شد زدی 

چون دو تا دستم چنگ زده بود .تو هر دو تا طرف بدنم واکسن هاری زد 

واکسن کزاز هر ده سال باید تزریق بشه اگر اولین بار سن ۱۵ سالگی تزریق کرده باشید باید تا سن ۲۵ دوز یاد ...

سلام 

دختر خواهرم 2.5 سالشه دیروز ظهر یه گربه صورتشو چنگ انداخت در حد یه خراش کوچولو و سطحی مقداری خون آمد چون بیرون بودیم دسترسی به آب و صابون نداشتیم یه ساعت بعدش یکم الکل زدیم چون بچه هم هست همکاری نکرد شب رفتیم دکتر گفت فردا صبح برین واکسن هاری بزنین

دیر نبردیمش برای واکس؟ وچون با اب و صابون نشستیم خطرناک هست؟و امروز هم نذاشته با سرنگ شستو شو بزنن به زخمش اشکالی نداره؟