2777
2789
عنوان

مشاورم برام برنامه نمی‌نویسه

290 بازدید | 7 پست

من سال آخریم یکی از فامیلامون ایشون رو بهم معرفی کرد فکنم هفته چهارم، پنجم داره برام برنامه مینویسه اولش معلوم بود برای خودم مینویسه اما الان دارم میبینم انگار برنامه ای که برای دیگه ای میفرسته رو برام میفرسته 

مثلا اون اولا آخر هر هفته یهسری سوال میپرسه که گذارش بدم و بر اساس اون سوال ها برنامه مینویسه همیشه روز آخر سوال ها رو میفرستاد و میگفت فلان ساعت حتما گذارش رو بفرست اما دو بار آخر اینو نگفت و دیدم که ساعت 2 سین کرد، 2:25 دقیقه برنامه رو فرستاد از طرفی اون اول اسم من بالای برنامه بود اما داخل دوتا برنامه آخر اسمم نبود 

هفته قبل برنامم به شدت کم بود، تست کم، زمان کم 

بهش گفتم برنامه کم گفت باشه اومده یه برنامه فرستاده در حد نفر اول کنکور 

انگار برنامه یه نفر دیگه بود و چیزایی که من بهش گفتم رو اضافه کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشاورت رو عوض کن 

منم دو سال از یک‌موسسه مشاور گرفتم یک نفر مشاور دخترم بود راضی بود اون رفت یکی دیگه امد یک‌ماه و نیم کار کردیم باهاش کنار نیومد 

مشاورش عوض کردم الان خیلی راضیه کلی بهش انگیزه میده تشویقش میکنه درصدهاش امده بالا 

فعلا امضا ندارم
مشاوره معروفی برنامه هاش هم خوبه اما این دوتا آخر رو گفتم که چطور مینویسه  بنظرتون چی بهش بگم؟ ...

والا معروف ها سرشون شلوغه بهم ور کنی زیاد دارند 

با یکی برو طبق نظر خودت و راحتیت بهت برنامه بده

یک‌چیزی که بتونی بخونی و تا اخر جا نزنی

فعلا امضا ندارم
عوضش کن اینو مشاور حضوری پیدا کن حتما

داخل شهرمون مشاور حظوری خوب زیاد نداریم 

یکی هست اون خیلی معروف بود که امتحان داشت منم یسری مشکلات داشتم نتونستم امتحان رو بدم 

درسم خوبه زمان مطالعم هم بالا باید خیلی روم کار بشه چون زمان تست زدنم افتضاح و بنظر خودم کند میخونم