2777
2789
عنوان

گفت اگه بچم دختر شد خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 77 پست

چرا تو خونه ی خودش تعیین جنسیت نمیکنه😐

شما هواشو داشته باشین 

بیشتر خانمایی که جنسیت بچه براشون مهمه بخاطر نظر اطرافیانه

جوری رفتار کنین باهاش که حس بدی نسبت به دختر بودن بچش نداشته باشه

نقش برادر شما برای اروم‌کردنش خیلی مهمه 

مرتب بهش بگه من دختر دوست دارم یا برام جنسیت مهم نیست زود تاثیر میذاره 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
یه مقدار بیش از حد شما و مادرتون برای دختر غش و ضعف برید و وانمود کنید پسر دوست ندارید

تو نوه هامون فقط بچه خودش دختره وعاشقشیم،

پدرم بیشتر ازبقیه بش توجه میکنه ،نمیدونم چرا ینطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناقلا خودت می‌دونی اینجا به تبعیض حساس هستن این جور تاپیک میزنی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اتفاقا من هرکی رو‌دیدم که هم پسر داشته هم دختر همیشه میگن کاشکی فقط دختر داشتم(با عرض معذرت از آقایون😅)...کلا دختر با محبته و به فکر خانوادشه نمیدونم چرا انقدر درگیر پسر داشتنن

واقعا متاسفم براش با این تفکرات!!!فقط همین 

خدا بهتر می‌دونه که به هر کس چی بده ! دختر یا پسر هر دو لطف و رحمت خدا هستند 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
حتی می‌ترسیم بگیم انشالله سالم باشه فقط باید بگیم انشالله پسر باشه    

حیوونکی دخترش،یا دختراش💔چه بده جنسیت زده بودن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
این که یک نفر یک جنسیت رو ترجیح میده کاملا طبیعیه ولی اینکه بگی اگر فلان شد خودمو میکشم واقعا طبیعی ...

دیگه نمیشه قطعی گفت حتما مشکل داره شاید واقعا اینقدر اون جنسیت رو دوست داره که تحت فشاره ما که تو زندگیش نیستیم یعنی تا حالا نشده یه چیزی از خدا بخوای فکر کنی بهش نمیرسی دچار اینجور تنشا بشی ؟حالا برای هر کسی یه چیزی مهمه نسبت به مهم بودنش واکنش نشون میده مثلا من وقت ازدواج خانوادم نمیزاشتن به همسرم بله بگم صد بار گفتم اگه نشه خودمو میکشم روانی نبودم که فقط انتهای خواستنم بود نمیزاشتن برسم بهش این حس بهم دست میداد

خوب شاید اولی دختر بوده الان دلش پسر میخواد اشکالی نداردیا مثلاً یکی بچه اولش پسره دوست داره دومی دخ ...

دوست داشتن یه چیزه ،عصبانیت یه چیز دیگه 

ما می‌گفتیم انشالله بچت سالم باشه دختر پسر فرق نداره

اون برداشتش این بود که ما دوست نداریم پسر بیاره.

واقعن خانواده ی ما جنسیت مهم نیست براشون تازه دختر وبیشتر دوس دارن چون دختر شیرین تره

همسایه ما 6تا دختر داره بازم هیچی نمیگن  

چرااااااا پولدارن؟انقد بچه اوردن

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
دختر هیچی نیست دلیل هم نداره چون شما دختر دوست داری اونم دختر دوست داشته باشه هر کسی یه جنسیتی دوست ...

دوست داشتن یه جنسیت با اینکه بگی فلان باشه خودمو می کشم یکی نیست،الان این مادر به نظرت چه طور مادری میشه فرق نمی زاره؟احساس کمبود به بچه هاش منتقل نمی کنه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔