2777
2789
عنوان

گفت اگه بچم دختر شد خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 77 پست

کی مردم به این درک میرسن که اگه قراره فقط دوتا بچه داشته باشن هم جنس فوقالعاده بهتره تا دوتا جنس مخالف

فک کن تجربه ای که داری به کنار 

هزینه ها هم حتی صرفه جویی میشه اونم به کنار

چقدر بزرگ بشن بهتر میتونن برای هم مفید باشن دوتا داداش یا دوتا خواهر خیلی قشنگه بخدا 🥲

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر هیچی نیست دلیل هم نداره چون شما دختر دوست داری اونم دختر دوست داشته باشه هر کسی یه جنسیتی دوست ...

افرین دقیقا حرف دل منو زدی.خیلی زشته فوری همه میان جبهه میگیرن.دلیلی نداره وقتی یکی پسر دوست داره انقدر سرزنش بشه.بالاخره هرکسی یجوره دیگه.کاس یادبگیریم به نظرهم احترام بذاریم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

کاش من 10 تا دیگه خواهر داشتم 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
دوست داشتن یه چیزه ،عصبانیت یه چیز دیگه  ما می‌گفتیم انشالله بچت سالم باشه دختر پسر فرق نداره ...

باهات موافقم کاملا اول بگیم سلامتی بعدم از خدا خواستمون رو بخوایم هر چی قسمتمون باشه ...با این جمله و این شدت ناراحتیش مخالفم یه جور ناشکریه

کی مردم به این درک میرسن که اگه قراره فقط دوتا بچه داشته باشن هم جنس فوقالعاده بهتره تا دوتا جنس مخا ...

واقعا چرا باید به این درک برسیم هم جنس بهتره ؟؟بعضی حرفا چنان با تحکم زده میشه ادم میمونه 

دختر هیچی نیست دلیل هم نداره چون شما دختر دوست داری اونم دختر دوست داشته باشه هر کسی یه جنسیتی دوست ...

چقدر شبیه زن داداشمی،

اصلن انشالله خدا بش ده تا پسر بده ،به ما چه ،اینکه همش عصبانیه و قرار بود شام بمونه وگذاشت رفت ،اینا آدم وناراحت میکنه.

مگر ما مسئول تعیین جنسیت هستیم.

بچه اولم دختره

توراهیمم که دومیه دختره

اصلنم ناراحت نیستم.سالم باشه چه فرقی داره چی باشه.

خدا ان شالله بعدی رو پسر بهم بده که شوهرم تنهاست،گناه داره. فقط بخاطر شوهرم مگر نه که چه دختر چه پسر از وجودِ منه مادره.

واکنش زنداداشت زیاد بوده خودش زیاد ناراحت کرده ولی اینک دلش بخاد بچه پسرداشته باشه چه اشکالی داره 

بعضیاچرا گارد گرفتین انقدر زن داداشش نگفته از دختر بدش میاد چون ی دختر داره و بچه دومش هست واحتمالا دیگ نمیخاد بعدش بچه بیاره دوست داشته این یکی پسر باشه که هر دو جنس رو داشته باشه حالا اون بارداره حساس ترشده 

شما باید سعی کنین متقاعدش کنین دوتا بچه با جنس مخالف ی مزایایی دارن 

دوتا بچه هم جنس ی مزایا 

ان شاا...ک هرچی بهتر خدا براش پیش بیاره دعوا نداره ک 

اون اون موقع عصبی بوده واکنشش تندبوده قبول ولی مطمعن باشین بچش دخترشه کسی بیشتر از مادرش نمیخادش

دوست داشتن یه جنسیت با اینکه بگی فلان باشه خودمو می کشم یکی نیست،الان این مادر به نظرت چه طور مادری ...

شاید به دنیا بیاد بهتر بشه شما چه میدونی بعدم الان تحت فشار روحی هست قطعا بچشو دور نمیندازه که اون حرفم که زده منتهای دوست داشتن جنسیت مورد نظرش بوده 

جالبه الان تو این تاپبک همه شدن روانشناس بعد بری توی زندگیای خودشون میبینی هزاران هزار از این چالشا داشتن از این حرفا زدن البته دوست عزیز منظورم شما نیستی کلی نوشتم 

واکنش زنداداشت زیاد بوده خودش زیاد ناراحت کرده ولی اینک دلش بخاد بچه پسرداشته باشه چه اشکالی داره&nb ...

منم همش دارم اینو میگم جالبه همه شدن روانشناس الان بعد تو زندگیای خودشون بری هزارتا از این کارا و حرفارو زدن الان هی میگن وای این حرفو زده چه مادری قراره بشه فلانه اینجوره بابا طرف تحت فشاره یه چیزی میگه حالا بچه بیاد دنیا نمیندازه دور که مهرش به دلش میوفته 

چقدر شبیه زن داداشمی، اصلن انشالله خدا بش ده تا پسر بده ،به ما چه ،اینکه همش عصبانیه و قرار بود شام ...

واکنش شما بیشتر جالبه برام بیش از حد این قضیه رو بزرگ کردی برای اون بنده خدا که جواب منم اینجور میدی متوجه شدم اون چرا این حسو داره 

خوب شاید دوست داره از هردوجنس داشته باشه هرکسی یه جوریه.حالا یه حرفی زده بخاطر جنسیت که نمیادخودش رو بکشه دورازجون.شماهم اصلا حساسیت روحرفاش نشون ندید.ولی شماروهم درک می کنم چون جاری خودم همین شرایط رو داشت همه نوهها پسربودن ودوتادختر شیربه شیراورد خودشونم ۳تاخواهرن یه داداش ایقدر که خودش وخاتواده اش فاز منفی گرفتن و اه وناله می کردن ک شانس نداریم واینا که مانمیدونستیم چی بگیم یا چطور رفتارکنیم الان دقیقا درکت میکنم.ب نظرم بی خیال باشید تا نهایتاهفته۱۴یا۱۶مشخص میشه جنسیتش چیه.شما فقط محبت کنید وعادی باشید واقعا هم از لحاظ شیرینی ومحبت دختروپسرفرقی نداره.ولی هرکدوم ممکنه مزایایی داشته باشه اونیکی نداره.و ممکنه هردوتا جنس ب اندازه هم ب درد ادم بخوره.همه اینها نطر خداوند هست که ادم دختریاپسردار بشه یا از هردوتاش .این ایه قران

شاید به دنیا بیاد بهتر بشه شما چه میدونی بعدم الان تحت فشار روحی هست قطعا بچشو دور نمیندازه که اون ح ...

ببین عزیزم روانشناس شدن نیستکه،بچه دار شدن خاله بازی نیست این رنگ اسباب بازیو دوست نداشتی غوضش کنی

آینده یک یا چند انسان درگیره،تو همین نی نی سایت یبار دقت کن ببین چقدر تاپیک فرق گذاشتن پدر و مادر و اذیتایی که بچه ها می کشن گذاشته میشه

حالا از کجا معلوم این مادر بعدا عوض بشه و به دختراش حس بد و تنفر از جنسیتشو یاد نده؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔