2777
2789
عنوان

گفت اگه بچم دختر شد خودمو میکشم

1933 بازدید | 77 پست

زن داداشم بچه دوم وبارداره،بچه اولش دختره،دیروز تو آشپزخونه بود ،نمیدونم داشت چکار میکرد ،از این تست های خونگی تعیین جنسیت،

یهو با حالت عصبانی اومد نشست رو مبل،گفت بچم دختره،بش گفتم اولن این چیزا خرافاته تا سونو ندی هیچی مشخص نمیشه بعد گفتم مگه دختر چشه،گفت آره تو چون پسر داری اینطور میگی

بش گفتم انشالله هر چی قسمته،

گفت اما من دلم پسر میخواد ،دعا کنید پسر شه.

من وپدر مادرم هم به افق خیره شده بودیم.

بعدش دخترشو برداشت رفت ،قرار بود واسه شام بمونه ،داداشم از سرکار اومد گفت پس زنم گفتیم که رفت،اونم گفت یکم این روزا استرس داره عصبیه گفته اگه بچم دختر شد خودمو میکشم.( البته استعاره از عصبانیت شدید)

تا الان برام سواله مگه دختر چشه ،منی که عاشق بچه دخترم حتی تو تاپیکام هم هست واقعا بعضی هارو درک نمیکنم

بگو بکش نسل جنسیت زده ها کم بشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی هم میگفتی ناراحت میشد ،

ول کن جنسیت زده مغز نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خوب شاید اولی دختر بوده الان دلش پسر میخواد اشکالی نداردیا مثلاً یکی بچه اولش پسره دوست داره دومی دخ ...

نه اینجوری که اگه دختر باشه خودمو میکشم 

چه فرقی داره 

بچه سالم باشه چه دختر چه پسر