2777
2789
عنوان

قشنگترین جمله ای که همسرتون بهتون گفته😍🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 55 پست
نه یک عدد مجرد سینگلم 🤣🤣🤣🤣🤣

برا آیندت😐

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با اذیت کردن ابراز علاقه میکنم کلامی نمیتونم 🤣

مثلایواش  بزنی تو سرش و اینا ...

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
با بالش بیافتم به جونش قلقلک بدم و مسخره بازی 

آها دقیقا کارایی که شوهرم میکنه😐پس این نشانه دوست داشتنه؟؟

قشنگ دیونته

شتاد روحیه دهی😁مرسی

شتاد روحیه دهی😁مرسی

سلام موخرمایی عزیزم

لطفا احساست رو که بعد از شنیدن شعری که واست گفتم

بوجود اومد رو در تاپیکم بنویس🙏🌹❤

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام موخرمایی عزیزم لطفا احساست رو که بعد از شنیدن شعری که واست گفتم بوجود اومد رو در تاپیکم بنویس ...

باشه