2777
2789

دو سال دیگه میفهمم تیپ الانم خزه همش اینجوریم ایخدا

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار جین یخی با مانتو کالباسی جلوباز 

وای عکسامو میبینم میخوام خودمو بکشم یعنی

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

بنظرتون اینکه مامانم نمیزاشت چتری بزنم و چون خیلی دلم میخاس بزنم موهامو دم اسبی بالا میبستم و تهشو میاوردم میریختم رو پیشونیم به عنوان چتری خز بود؟😂😂😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

چتریام خوب درمیومداااا فقط یه گنبد زیر شالم ایجاد میشد ک ناشی از همون دم اسبی که کشیده بودمش رو پیشونیم بود🙂😂

جوراب سفید با صندل لژ دار مشکی . حس غرور داشتم قدمم بلند شده بود 

ی مانتو مامانبزرگم داشت ، مامانم بهش گفته بود چقدر قشنگه اینهم همینو واسه من بگیره، 😑

مانتو من و مامانبزرگم ست بود هرجا میرفتیم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

انموقع ها تو شهر ما حجاب مهم بود یبار مانتو کوتاه پوشیدم موهامو زدم بیرون چشام ریزه  لبامم ریزه  برداشتم رژ قرمز غلیظ زدم چشامم هیچی نزدم دیگ خودتون تصور کنید شبیه چی شده بودم

همه نگام میکردن یه پیرمرده برگشت گفت اینجا ایرانه ها اروپا نیست شبیه اورانگوتان شدی

از همون مسیر برگشتم حجاب کردم آرایشم پاک کردم به دوست پسرم فحش دادم😂

جوراب سفید با صندل لژ دار مشکی . حس غرور داشتم قدمم بلند شده بود  ی مانتو مامانبزرگم داش ...

جرررر😂😂😂😂😂😂

انموقع ها تو شهر ما حجاب مهم بود یبار مانتو کوتاه پوشیدم موهامو زدم بیرون چشام ریزه  لبامم ریزه ...

😂😂😂😂😂