2777
2789

مال خودمو میگم ت فامیل همسرم پشت سرم هزارتا حرف درست کردن ک زنداییش بود یکیش حکم مادرشو داشت بهش گف من ب خانومم اعتماد دارم این ذهنیت خراب شماست ک باعث شده زندگی بچه هارو ب گند بکشید 

منو میکید دنیارو بهم دادن شما چی😂😁♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یه کار بزرگی برام کرد و سر من دعوا کرد با یکی ولی انقد منتشو سرم گذاشته کلافه شدم دیگه کلن عادتشه خوبی میکنه ولی با منت گذاشتنش ادمو بیزار میکنه از کاری که کرده حکایت گاو ۹ من شیرو داره 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکبار ارتقاع رتبه علمی گرفته بود بعد مهمونی گرفتیم و خانواده‌اش و چندتا از دوستاش رو دعوت کردیم

برای اینکه جلو دوستاش کلاس بذاره امد دست من رو گرفت و گفت من همه موفقیت‌هام رو مدیون همسرم هستم و...

منم خیلی شاد شدم و مهمون‌ها رفتن و مامانش موند و کلی گریه کرد و دعوا کرد و بعدش اتفاقات بدی افتاد😂

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
چقدر بد با مادرش حرف زده . دلش بدجور شکست. یه روزم شما خودت مادرشوهر میشی و پسری که یه عمر زحمتش کشی ...

هیچوقت یه طرفه قضاوت نکن،،،،مادرشوهر من به همه میگه خراب خیلی واضح این حرفو میزنه،خانم جلسه ای هست مثلا هرکس مانتویی باشه میگه خرابه،به همه تهمت میزنه،،چندنفر باید بیان جلو شوهر منو بگیرن بگن مادرت چرا به زن ما گفته خراب؟؟شوهر من پاشو جلوشون دراز نکرده بود ببین به کجا رسوندنش،اینم که مارو ۴بار تا طلاق برد بماند

من مشکل ناباروری دارم.

چندتا عمل تاحالا کردم و کلی خرج و دکتر ببر و بیار.

هر دکتری بگم، تو هر شهری میبره، هر عملی و هر هزینه ای باشه پرداخت میکنه. تا حالا کوجک ترین حرفی نزده و چیزی به روم نیاورده(البته من این حق رو براش قائل نیستم🤪) تازه اگه من کم بیارم و غصه بخورم دلداریم میده.

اینم بگم خودم شاغلم ولی مخارج ناباروری رو همه رو اون میده.

به لطف خدا الانم یه دختر داریم و همچنان در تلاشیم برای فرزندان بعدی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

داداشاش خاهرش پدرش مادرش فامیلاش به من‌چیزی بگن حتی به شوخی شوهرم میشوره پهنشون‌میکنه

بهمم نمیگه اینکارو کرده،بعدا از زبون همونایی میشنوم که بهم چیزی گفتن،مثلا میگن ما شوخی کردیم فلان چیزو گفتیم شوهرت اینجوری گفت بهمون😁

انقد حرص میخورن همشون حسودن😝

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

اخ اخ انقد حال میده😂😂😂

اره خیلی من اون موقه در پوست خودم نمیگنجم😂😂

بهشون میگم عیب نداره شوخی میکنه باهاتون به دل نگیرید😁

من‌خودمو خوب جلوه میدم شوهرم طفلی خودشو بده میکنه اه😝😂

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.