2777
2789

هنوز کارمون تموم نشده. رفتم کابینت ببینم طرف بهم گفت اشپزخونه رودیگه کاشی نکنین سیمان بزنین هم هزینتون میادپایین.هم اینکه کاشی ها کلا پنهان میشن من روی همون سیمان کابینت میزنم وپوشش میدم بین کابینتها روهم یه مدل سنگ هست میچسبونن منظورم بین کابینت بالا وپایین. الان نمیدونم چکارکنم خیلی دودلم شوهرم میگه اشپزخونه مال توه هرجوردوست داری منم نمیتونم تصمیم بگیرم نمیدونم این کاردرسته یانه کسی انجام داده بدون کاشی میشه؟؟خونمون ویلاییه

حشره نمیشه زیرش؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ی دفعه کاشی کن شاید خواستی مدل کابینت ها رو عوض کنی بعدا نمیشه که رو سیمان

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زیر کابینت فک میکنم گاشی نمیزنن همون گچ میکنن

نه کاشی میزنن 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آره عزیزم منم قصد دارم اگه خونه ساختیم کاشی نزنم اصلا

هر کی هم قصد ساخت داره بهش میگم اصلا کاشی نکنید

کلا الان هیچکس کاشی نمی‌زنه چون کابینت می پوشونه دیوار رو. بعضیا بین کابینت رو کاشی میزنن بعضیا هم از این ورقه ای ها میزنن ک با چسب زده میشه

درست میگن بهتون، سیمان سفید کنید