هنوز کارمون تموم نشده. رفتم کابینت ببینم طرف بهم گفت اشپزخونه رودیگه کاشی نکنین سیمان بزنین هم هزینتون میادپایین.هم اینکه کاشی ها کلا پنهان میشن من روی همون سیمان کابینت میزنم وپوشش میدم بین کابینتها روهم یه مدل سنگ هست میچسبونن منظورم بین کابینت بالا وپایین. الان نمیدونم چکارکنم خیلی دودلم شوهرم میگه اشپزخونه مال توه هرجوردوست داری منم نمیتونم تصمیم بگیرم نمیدونم این کاردرسته یانه کسی انجام داده بدون کاشی میشه؟؟خونمون ویلاییه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم منم قصد دارم اگه خونه ساختیم کاشی نزنم اصلا هر کی هم قصد ساخت داره بهش میگم اصلا کاشی نکن ...
چون تابحال ندیدم ویجورایی کاشی باعث تمیزیه اشپزخونس دودلم خیلی. طرف گفت ب خیریهاگفتم. انجام دادن امایجوریم اپگاردیگه تمیزنیست یافکرمیکنم ممکنه حشرات بیان داخل اشپزخونه چون پنجره هم داریم روپنجره روکه دیگه کابینت نمیشه زدازطرفیم خب خوبه ک یبارخرج کنی پ. ل کاشیهارو میتونم کابینت کامل کنم اونجورک دوست دارم