2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه خونه ساختن وخوش سلیقن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال کاشی خیلی بهتره میتونی از کاشی درجه دو یا درجه سه استفاده کنی که زیاد گرون درنیاد

باورکن ماخونه میسازیم مصالح گرون نیست دستمزدهاخیلی بالاس مسالم خوده کاشی نیست دستمزدش یکیه 

انقد گرون شدن ک واقعابه این چیزافکرنمیکنم فقط ازلحاظ بهداشت میترسم

پشت کابینت چه بهداشتی ؟؟؟؟ حشره از سیمان میخواد بیاد؟ پس اونوقت باید کل خونه رو کاشی کنیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آره عزیزم منم قصد دارم اگه خونه ساختیم کاشی نزنم اصلا هر کی هم قصد ساخت داره بهش میگم اصلا کاشی نکن ...

چون تابحال ندیدم ویجورایی کاشی باعث تمیزیه اشپزخونس دودلم خیلی. طرف گفت ب خیریهاگفتم. انجام دادن امایجوریم اپگاردیگه تمیزنیست یافکرمیکنم ممکنه حشرات بیان داخل اشپزخونه چون پنجره هم داریم روپنجره روکه دیگه کابینت نمیشه زدازطرفیم خب خوبه ک یبارخرج کنی پ. ل کاشیهارو میتونم کابینت کامل کنم اونجورک دوست دارم

چون تابحال ندیدم ویجورایی کاشی باعث تمیزیه اشپزخونس دودلم خیلی. طرف گفت ب خیریهاگفتم. انجام دادن اما ...

نمیدونم اگه جایی دید نداشته باشه من دیدم ک کاشی نمیکنن. عمه ی دوستم کاشی نکرده اونم ویلایی خونه ش

پشت کابینت چه بهداشتی ؟؟؟؟ حشره از سیمان میخواد بیاد؟ پس اونوقت باید کل خونه رو کاشی کنیم

شوهرمم همینومیگه ک سیمان سفید بهداشتیم هست یامیگه قسمت کابینتهاروسیمان کنیم اگه جاخالی چیزی موند یاکاشی کنیم یاکاغذدیواری چیزی

شوهرمم همینومیگه ک سیمان سفید بهداشتیم هست یامیگه قسمت کابینتهاروسیمان کنیم اگه جاخالی چیزی موند یاک ...

اره درست میگه همسرت چون واقعا لازم نیست اصلا

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چرافکرمیکنم بدون کاشی حشره ومارمولک میاد تواشپزخونه😑😑😑😑

فکر نمی‌کنم ربطی  داشته باشه باز مطمئن نیستم

آخه کلا زیر کابینت می مونه. ولی اگه خیلی دو دلی ی مدل کاشی ارزون بزن

چرافکرمیکنم بدون کاشی حشره ومارمولک میاد تواشپزخونه😑😑😑😑

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ پس از تو حال و اتاق هم که کاشی نیست حتی سیمان هم نیست باید بیاد