2777
2789
عنوان

حاملم،،،چی بخورم تقویت بشم مامانا کمک🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست
دقیقا من فقط انار کیوی می‌خوام  غذا هم اش قرمه سبزی، ك خودم درست کنم بازم نمیتونم بخورم اماده ...

بچت به احتمال حدس میزنم پسر باشه ها😉😉

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دهانم تلخه غذا نمیتونم بخورم خیلی میخورم ترشح گلوم هم دارم

رفلاکس معده گرفتی عزیزم اسید معدت میزنه بالا به دکتر بگو بهت شربت بده چیزهای اسیدی نخور تشدیدش کنه

رفلاکس معده گرفتی عزیزم اسید معدت میزنه بالا به دکتر بگو بهت شربت بده چیزهای اسیدی نخور تشدیدش کنه

قربونت نه اصلا حتی ماست وشیرهم نمی‌خورم.قبل بارداری اصلا مشکل معده نداشتم الان اینجوری شدم

قربونت نه اصلا حتی ماست وشیرهم نمی‌خورم.قبل بارداری اصلا مشکل معده نداشتم الان اینجوری شدم

عیبی نداره اکثر خانمهای باردار دارن بعد زایمان خوب میشی به خاطر اینکه  جنین بزرگ میشه فشار میاره به معده باعث رفلاکس میشه