2777
2789

خانما ۵ ماهه باردارم 

شاید باورتون نشه ۵ کیلو کم کردم بجای اضاف 

شکم ك اصلااا ندارم 

همش ضعف میکنم سرگیجه سیاهی چشم شدییید دارم ویار وحشتناک 😓😓😓 

بخدا شدم مثل مرده ها پوستم زرد زرد چشام گود افتاده 

دکتر اینا هم رفتم کلی قرص سرم داد از همون ماه اول استفاده میکنم ولی هیچچ تاثیری نداره روز ب روز لاغر تر میشم 🥲 

اطرافم چندتا باردار دیگه هم داریم شکماشون هزار ماشالا گنده شده نمیتونن بلد بشن  اونوقت مننن 

برا تقویت چی بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی ویار خیلی بده من ماه چهارم ویارم خوب شد افتادم به غذا چیزهایی که معدت باهاش اروم میشه کم کم بخور انشالله ویارت قطع میشه نگران شکمت نباش بهتر که بزرگ نیست فقط مهم اینه جنین خوب وزن بگیره غذا درست نمیتونی بخوری مکمل هاتو سروقت حتما بخور این دورانم میگذره نگران نباش

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
منم همينطوري بودم الان جرات ندارم به بارداري دوباره فكرم بكنم

برا بچه اولمم‌ همین بودم 

اصلا نمی‌خواستم باردا بشم 

ولی خب خدا خواسته بود 

الآنم مثل جنازه خوابیدم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم اما خب بزوور🥲 کاش یکی بود کمکم 

اشکال نداره مننم تا ۵ ماهگی ویار داشتم از ۶۵ رسیدم ب ۵۷ بعد اون روز زایمان ۷۲ بودم اول مولتی خارجی بخر حتما میوه هرروز بخور  کباب دلستر بستنی  کته آش رشته  مغزیجات مویز  ایناواس وزن بچه خوبن 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
اخی ویار خیلی بده من ماه چهارم ویارم خوب شد افتادم به غذا چیزهایی که معدت باهاش اروم میشه کم کم بخور ...

من ۵ ماهم ولی اصلا نمیتونم بخورم 

غذاهای خودمو ك اصلاااا تا بپزم بعدش از بوش بدم میاد 

فقط سیب زمینی آبپز میخورم 

ولی جای دیگه قشنگ میشینم تا سیر میخورم 

ولی خب چ کنم پیش کی برم 😅

من ۵ ماهم ولی اصلا نمیتونم بخورم  غذاهای خودمو ك اصلاااا تا بپزم بعدش از بوش بدم میاد  ف ...

منم دقیقا عین تو بودم دوست داشتم همش یکی برام غذا بیاره یا جایی برم بخورم خودم دوست نداشتم درست کنم وااای از بوی یخچال بدم میومد بازش میکردم میمردم از بوی مایع ظرفشویی بدم میومد تنها چیزی که ارومم میکرد فصل پاییز بود بارداریم انارو نارتگی کیوی ارومم میکردن با اب البالو تو هم ببین با چی اروم میشی من چیزهای ترش ارومم میکرد باز 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
منم دقیقا عین تو بودم دوست داشتم همش یکی برام غذا بیاره یا جایی برم بخورم خودم دوست نداشتم درست کنم ...

دقیقا من فقط انار کیوی می‌خوام 

غذا هم اش قرمه سبزی، ك خودم درست کنم بازم نمیتونم بخورم اماده میخرم 🥴

ترشیجات هم خیلی دوست دارم