2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد میشه بیایین

255 بازدید | 9 پست

سلام

سر یه موضوع به ظاهر الکی من بشدت ناراحت شدم از دستش و الان با ناراحتی از هم خدافظی کردیم

راستش من کشور خودمو دوسدارم هر چقدر هم که اوضاع بد بشه بازم دوسش دارم 

بعد نامزدم رفته پرچم امریکا گرفته بزنه جلو ماشین

من حااالم بهم میخوره از اینکه پرچم یه کشور دیگه جلو ماشینمون باشه

چیکارر کنم منصرف شه از کارش تروخدا کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ بیخیال بعد چند وقت خودش خسته می شه عوضش می کنه یه چیز دیگه می زنه مسئله خود به خود حل می شود و ن ...

اصلا دلم نمیخواد پامو تو ماشینی بذارم که پرچم امریکا جلوشه

بحث دشمنی و اینام نیستا

بحث بی اصل و نصب بودنه حالمو بد میکنه

چرا باید پرچم و بزنه ب ماشین؟ چه عجیب همه‌مدل اکسسوری برای ماشین دیده بودم جز این مورد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

به نظرم اصلا حساسیت نشون نده و خیلی عادی برخورد کن و بهش بگو اوکی من به سلیقه ات احترام میزارم و لطفا شما هم برای من ارزش قائل شو و هرزمانی که من خواستم سوار ماشین بشم قبل من برش دار باور کن بعد یه مدت از سرش میوفته و برمیداره ولی اگر بخوای لج کنی اونم میوفته رو دنده لج سعی کن همیشه با سیاست رفتار کنی و نقطه ضعف نشون ندی