نگاااااااااار۵۴۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 800 عنوان یعنی هیچ حس شیشمی نیستتتتتتت؟؟؟؟؟ 47 بازدید | 5 پست مامان بابای من کی باهم اشتی میکنن؟بابام هنو نرفته بخوابه ولی ما هرکدوم رفتیم تو اتاق پس بابام کی میره بخوابه؟و اینکه ایا امشب بابام جای خوابشو جدا میکنه از مامانم؟ 1402/06/15 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deli127 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1836 ب چ چیزایی حواست هست بچههه .چیکار داری زن و شوهرن خودشون میدونن شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
نگاااااااااار۵۴۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 800 ب چیزایی حواست هست بچههه .چیکار داری زن و شوهرن خودشون میدونن ۱۸ سالمه ولی هنوز موقع قهرشون استرس میگیرمبابام همیشه اول از همه خواببببب ولی الان مثلا قهره تو حال نشستهبهش گفتم نمیخوابی گفت الان میام نیم ساعت پیشمامانمم رفته خوابیده منم تو اتاقم ولی بابام همچنان بیداراین غیرعادی بودنه استرس میده بهم
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16260 ۱۸ سالمه ولی هنوز موقع قهرشون استرس میگیرم بابام همیشه اول از همه خواببببب ولی الان مثلا قهره تو حا ... عزیزدلم،استرس نداشته باش،خوب طبیعی هستقهرن نمیره بخوابه
نگاااااااااار۵۴۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 800 عزیزدلم،استرس نداشته باش،خوب طبیعی هست قهرن نمیره بخوابه اخه تا کیی نمیره بخوابه نیم ساعت میش داشتم میدمدم اتاق گفتم نمیری بخوابی گفت الان نیرم هنوز نرفتهاستزس باعث شده خواب منن بپره
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16260 اخه تا کیی نمیره بخوابه نیم ساعت میش داشتم میدمدم اتاق گفتم نمیری بخوابی گفت الان نیرم هنوز نرفته ا ... نیم ساعت چیزی نیست ،شاید تا یه ساعت دیگههم نره اتاق،اصلا شاید همون تو حال بخوابه