2777
2789

دوست مامانم یه خانم خوش اخلاق و خوبی هست.همسرش متخصص ارتوپد هست و دوتا پسر هم دارن.خانمه خیلیییییی بیش از حد پول پرسته.هرروز تو یه کلینیک زیبایی نشسته.کلا فقط فکر خرج کردن هست.اصلا به فکر شوهر و بچه نیست.

بابای خانمه فوت میکنه.

این از بس به فکر پول هست بخاطریکه بازنشستگی باباش قطع نشه و به این خانم برسه میاد به همسرش پیشنهاد میده ک...

خدایا شکرت

صوری طلاق بگیرن تا اینکه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو مخ تر از آدم پول پرست میدونی کیه؟آفرین، آدمهای فضول و گ*ه خور بقیه :/

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

اینجاست که میگن زن علیه زنه

خب تو کیلینیک زیبایی باشه دوست داره شوهرش اگه ناراحته جدا بشه به کسی ربطی نداره چکار میکنه

شاید از نظر اونم کسی که همش خونست زن بدیه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

به شما ربطی داره که دربارش تاپیک زدید؟ 

چجوری انقدر راحت بقیه رو قضاوت میکنید ادم دهنش باز میمونه

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             

چرا مثه سریال قطع میکنی 

خب معلومه خانمه پیشنهاد میده جدا بشن بعد صیغه بشن که حقوق پدر بهش برسه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

تا طلاق سوری بگیرن،،،،، بعد مرده هم ولش می‌کنه و دیگه عقدش نمیکنه ،،،،،، البته نمیتونن عقد کنن ...

خب فرق این صیغه با ازدواج چیه

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

بیا یه طلاق سوری بگیریم حقوق بابام بیاد به حساب من بعد دوباره عقد کنیم.

شوهره هم قبول میکنه.

آها اینو یادم رفت بگم که شوهره همزمان دوتا دوس دختر هم داره و خانمش میدونه.به مامانم گفته واسم مهم نیست من فقط میخوام تو این زندگی باشم.

خلاصه کنم اینا طلاق میگیرن و حقوقه باباهه میاد به حساب خانمه.بعد که میخواد برگرده شوهره میگه برو دست خدای مهربون من دیگه نمیخوامت

خدایا شکرت