2777
2789
پسر من بچه دوم...  البته ژنتیک خانواده شوهرم دیر حرف میان ولی پسر من حتی یه کلمه رو درست نمیگه. ...

توکلت بخدا باشه فردا اربعینه از امام حسین بخواه

انشالله که به این زودیا به حرف میوفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدن پسرم،برم ببینمش دلم خیلی تنگه،چندروزازبس گریه کردم چشمام تار میبینه

باباش برده؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خوبه که چرا الکی نگرانی؟؟ پسر منم همینه واقعا حرف خاصی نمیزنه خب هنوز نمیتونن  همه بچه ها &n ...

نمیدونم اخه اطرافیان بیشتر حرف میزنن بچه ها این منو نگران کرده  کلی باهاش تمرین میکنم مثلا تا هفته ی پیش فقط صدای گربه و سگ درمیاورد الان صدای جوجو در میاره  مخصوصا ک دکترا بیشتر میترسونن ادمو

دختر منم ۲سالشه چندتا کلمه بیشتر نمیگه همه چیو بااشاره میگ دارم دیونه میشم تو گفتار درمان چیکار میکن ...

عزیزم پسره منم خیلی دیر حرف افتاد دکتر گفت تا چهار سالگی وقت داره یه سال و خورده ای بود کم کم خرف اومد نگران نباشید 

الهی آمین به حق علی و اولاد علی❤️

امضات😍😍

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
همییییشه میگفت سرم درد می‌کنه(البته عکسای قبلی که از سرش گرفتن چیزی نشون نداده...این تومور تازه پیدا ...

رسم زندگی همینه عزیزم .و چه قدر روزای سختی که ما باید ببینیم .حالتو متوجه میشم خیلی سخته چندین عزیزو با این بیماری از دست دادم ادم خودش اب میشه.

جواب ازمایش مامانم بیاد و همه چی خوب باشه و نمونه برداری منفی باشه😔

الهی آمین به حق امام حسین

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عزیزم پسره منم خیلی دیر حرف افتاد دکتر گفت تا چهار سالگی وقت داره یه سال و خورده ای بود کم کم خرف او ...

ایشالله ک زود به حرف بیاد نگرانیم الکی باشه من یکمم خود ازاری دارم نسبت به بچه هام