2777
2789

داداشم گفت آروم آروم چشام بسته شد دیگ هیچی ت دیدم ن شنیدم 

حتی خوابم ندیده 

میگ بعد تو بخش بیدار شدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا اونطور هذیونی

ولی در کل گیج ومنگی وخیلی سخت وجان کاهه

من ب همسرم میگفتم چرا منو از تو دیوار ردکردین مگه این بیمارستان مسیر وراهرو نداره😂😂

ن ک بخام هذیون بگماااا ن

فقط اینطوری حس کردم 

حس کردم از تو دیوار آوردنم تو بخش

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉

همش میترسم حین بیهوشی دستشویی کنم یا باد معده😶😑😐 نخندینا واقعا دغدغمه🥲

اصلا ب این چیزا فک نکن

ب قول مامانم عیب همه ی مردم یکیه وفرقی نداره

اگه این کارم حین عمل پیش بیاد قطعا بدون اولین نفرنیستی آخرین نفرم نخاهی بود واونام دیگه عادت دارن

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉