2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابت چی تعلیق شدی یه سری از چیزا اصلاً قابل برگشت نیستش ولی خب اگه مثلاً با یکی دعوا کرده باشی حالا نهایت مثلاً یه بحثی بینتون پیش اومده باشه توی کامنتا اونو احتمالاً یکی دو ماه دیگه برمی‌گردونن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تو بخش تماس با ما هم پیام فرستادم جوابشو از کجا باید دریافت کنم؟؟

از تماس باما پیگیر باش حتما حتما برمیگرده برای من چهاربار برگردوندن

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بابت چی تعلیق شدی یه سری از چیزا اصلاً قابل برگشت نیستش ولی خب اگه مثلاً با یکی دعوا کرده باشی حالا ...

بحث مذهبی🥲�

ولی والا من مقصر نبودم یه نفر دیگه اومد باهام درگیر شد و توهین کرد.

منم فقط جوابشو دادم

نمیدونم چرا منو تعلیق کردن ولی اون کاربرو نه

بحث مذهبی🥲� ولی والا من مقصر نبودم یه نفر دیگه اومد باهام درگیر شد و توهین کرد. منم فقط جوا ...

ببین طبق تجربه‌ام می‌گم یه سریا اینجا آدمای کج فهمی‌اند سعی دارن عقایدشونو بکنن تو حلق بقیه حالا یه چند تا تاپیک مذهبی که بری می‌بینیشون و دستت میاد که کیا هستند ولی به نظر من اصلاً ارزش نداره که اعصابتو به خاطر همچین آدمای خورد بکنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چقدر طول کشید تا برگردونن؟

بستگی داره چطور پیام بدی من هربار یکم تند حرف زدم که مثلا یه کم مسئولیت پذیر باشین تکلیفمو روشن کنیدو اینا یه ساعت بعدش کاربریم برگشت حتی یه بار تعلیق دائم شده بودم باز از تماس باما که پیام دادم بعد سی و سه روز برگشت یه بار نوزده روز یه بار دوهفته یه بارم فقط سه چهار شب بعدش برگشت

تمام میشود و آفتاب میتابد غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد...💚🕊❤️هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophile} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

ببین طبق تجربه‌ام می‌گم یه سریا اینجا آدمای کج فهمی‌اند سعی دارن عقایدشونو بکنن تو حلق بقیه حالا یه ...

آره واقعا خیلی بیشعورن یه سریا فقط موندم چرا تعلیق نمیشن واقعا؟؟؟

نوع رابطه تون چیه عزیزم، دوستید یا ازدواج کردیدیا...؟

در واقع هنوز دوست هم نیستیم، چند ساله جاست فرندیم

فقط میخوام بدونم چه اتفاقی برای رابطمون در آینده میفته و چه حسی داره واقعا

خیلی خیلی ممنونم عزیزم

در واقع هنوز دوست هم نیستیم، چند ساله جاست فرندیم فقط میخوام بدونم چه اتفاقی برای رابطمون در آینده ...

بسیار خوب عزیزم، ببین بین شما هم یک جور دوستی و تفاهم و درک هست و هم رفاقت اما چیزی بنام عشق وجود نداره !

اون پسر مردونگی خاص خودشو داره البته تو هم دخدر کما بیش عاقلی هستی اما اونجور که باید عشوه و لوندی و زنونگی و ظرافت و لطافت و ... نداری و باید تقویتش کنی، پسره از لحاظ روحی ضعیف و شکننده هست با اینکه ممکنه از بیرون زمخت دیده بشه، وابستگی هایی داره و ممکنه از سمت خونواده باشن، اگر تو بیشتر از عقل و سیاستت استفاده کنی و کمتر از روی هیجان و احساس تصمیم بگیری برات بهتره! 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot