2821
2789
عنوان

من از آشپزی خسته شدممم

372 بازدید | 65 پست

تاپیک قبلیه رو ک گفتم همه فک کردن دوستمو مسخره میکنم ولی درواقع منظورم این بود خوشبحالش ک لازم نی وقت بزاره برا اینچیزا.

من دیگه خسته شدم از آشپزی

هی هرروز دو ساعت اون. ی ساعتم ظرفا

کلی انرژی و وقت میگیره از آدم

ای پروردگار پول بفرست

مگه کارت تو خونه چیه بجز آشپزی واینا؟؟؟من که عاشق آشپزی ام یعنی ولم کنن چند نوع غذا تو ی روز درست میکنم🤣🤞🏻دوهفته خونه مامانم بودم بخاطر عمل بینی بعدشم یه هفته مامانم اومد خونمون آشپزی کرد چون نمیتونستم برم سمت گاز داشتم دیوونه میشدم تو خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@naziiiiiiiiiiiii6971 این کاربر هم خیلی خسته شده از اشپزی 🤣🤣🤣🤣🤣تو یه روز ۲تا غذای متفاوت میپزه 🍟

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

اگر همه مواد لازم برای آشپزی و داشته باشم واقعا لذت میبرم، غصه من فقط جور نبودن مواده آشپزیه

اگه شاغل باشی واقعا سخته این همه وقت بزاری هرروز واسه اینا

اتفاقا من عاشق آشپزی ام

تو روز ۵ وعده غذا و میان وعده مختلف میپزیم و میخوریم

البته ۲ تاش با همسرمه

۳ تاش بامن

شاغلم هستم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اتفاقا من عاشق آشپزی امتو روز ۵ وعده غذا و میان وعده مختلف میپزیم و میخوریمالبته ۲ تاش با همسرمه۳ تا ...

5 وعده مختلف اصن لازم نمیشه من رژیم چاقی داشتم طرف 7 وعده نوشته بود ک 3 تاش شیک بود

شما چن ساعت وقت میزاری مگه میشه

@naziiiiiiiiiiiii6971 این کاربر هم خیلی خسته شده از اشپزی 🤣🤣🤣🤣🤣تو یه روز ۲تا غذای متفاوت میپزه ...

باز نمیشه ایدیش :) بابا حق داریم خدایی چیه اینکار 😭 کل وقتم میره

باز نمیشه ایدیش :) بابا حق داریم خدایی چیه اینکار 😭 کل وقتم میره

الهی عزیزم🤍

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

@naziiiiiiiiiiiii6971

سحررر🤣🤣🤣🤣عجب جایی خفتم کردی🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣ازت تعریف کردم بخون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز