2777
2789
عنوان

پادرد دختر هشت ساله

1534 بازدید | 26 پست

مامانایی که دختر هفت ،هشت ساله دارین یه لحظه میاین؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم یه مدتیه قوزک پاش وساق پاش درد میکنه و تیر میکشه شماتجربه ای دارین؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
دخترمنم اینطوربوداصلا نمیتونست راه بره برددکترگفت دردرشده دوتاامپول دادخوب شد خداراشکر توهم ببرش دکت ...

هردوپاش بود یا یکی از پاهاش؟

تو ورزش یا حین بازی آسیب ندیده؟یه آزمایش بده،شاید کمبود کلسیم یا ویتامین د داره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
پادرد داره دخترتون.

بعضی وقتا میگه، دلیلشم پریدن از رو مبل و پله و ...هست

البته خودش اینطور فکر نمیکنه ولی من میفهمم

شبا هم خیلی وقتا دوس داره پاشو ماساژ بدم که اونم از خستگی و فعالیته

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

داداش منم ۹ سالش هنوز نیست پاشنه پاش درد میکرد درست هم نمیتونست راه بره 

بردن دکتر عکس گرفتن بین صفحات رشد پاش فاصله بوده تو این سن میگن طبیعی 

البته خب بچه شما دختره 

شما هم میخواین یک ارتوپد ببرید 

بعضی وقتا میگه، دلیلشم پریدن از رو مبل و پله و ...هست البته خودش اینطور فکر نمیکنه ولی من میفهمم ش ...

دیروز پیاده روی زیاد کردیم احتمال میدم از اونه