2777
2789
عنوان

چرا همه دارن ميان شمال

8309 بازدید | 308 پست

بخدا ديگه شمال جا نداره 

به طرز وحشتناكي ترافيك

ميخواستم برم دكتر نه تاكسي گيرم اومد نه آژانس

جلو خونه ما چادر ميزنن ميخوابن

يكي رو درختاي بلوار حوله و لباس گذاشته بود

خداييش لذت بخش اين مدل مسافرت؟؟؟؟

میخاستید تو مسافرت مردم زندکب نکنید 😂😂حمله کردن به شمال

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای دیگ ای انگار برای رفتن ندارن..وقتیم میان انگار کلا همه جا ارث خانوادگیشونه همین پریروز یه آقا که مسافرم بود با سرعت خیلی بالا به قصد کشت داشت میومد ماشین پدرمو زیر بگیره!!!! تصادف کردن مقصرم همون بود حتی حاضر نبود بمونه تا افسر بیاد فقط میخواست با پول سر و ته داستانو هم بیاره یه عذرخواهی کوچیکم نکرد!!!

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
خداییش خیلی اذیتتید سخته واقعا ... شهرتون کثیف می کنند و شلوغ اما یه خوبی داره کسب و کارتون بیشتر رو ...

چه كسب و كاري 

از خونشون همه چي ميارن

پيك نيكي غذا درست ميكنن تو پياده روها 

نهايت يه بستني چيزي بخرن 

فقط خداييش اذيت ميشيم ما

خداییش خیلی اذیتتید سخته واقعا ... شهرتون کثیف می کنند و شلوغ اما یه خوبی داره کسب و کارتون بیشتر رو ...

کاش حداقل بی احترامی نمی‌کردن!!! خیلیا میان اینجا و به دست فروشا یا مغازه دارا توهین میکنن و در کمال پررویی میگن اگه ما نبودیم شما از گشنگ میمردین!!! آخه این چه طرز حرف زدنه بعد حرف از ادب و فرهنگ میشه همشون ادعا دارن

والا ما اومدیم ولی اصلا نمیخوابیدیم بیروم مث بچه ادم ویلا سوئیت میگرفتیم واس خودمون 

الان ويلا و سوييت انقدر گرون شده ويلا شبي ٥ مليون

هتل ١٥ تومنم ميرسه 

بعد اينكه اصلا شهر طرفيت اين حجم از مسافرو نداره

چه كسب و كاري  از خونشون همه چي ميارن پيك نيكي غذا درست ميكنن تو پياده روها  نهايت يه ب ...

واقعا میان اینجا همه چیزو خودشون میارن هیچ خریدیم نمیکنن نهایتاً مجبور بشن یه کیلو گوجه بخرن اونم هزار جور حرف میزنن که گرونه! خب اگه گرونه نیا

چه كسب و كاري  از خونشون همه چي ميارن پيك نيكي غذا درست ميكنن تو پياده روها  نهايت يه ب ...

ماالان عباس ابادیم ویلا گرفتیم به جز ۳ کیلو برنج هیچی نیاوردیم بعضی ها فکرمیکنن هوا خوبه تو پارک میخوابن ولی به خاطر شرحی بودن هوا موندم چه جوری خوابشون میبره؟؟؟؟؟؟؟