میخاستید تو مسافرت مردم زندکب نکنید 😂😂حمله کردن به شمال
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جای دیگ ای انگار برای رفتن ندارن..وقتیم میان انگار کلا همه جا ارث خانوادگیشونه همین پریروز یه آقا که مسافرم بود با سرعت خیلی بالا به قصد کشت داشت میومد ماشین پدرمو زیر بگیره!!!! تصادف کردن مقصرم همون بود حتی حاضر نبود بمونه تا افسر بیاد فقط میخواست با پول سر و ته داستانو هم بیاره یه عذرخواهی کوچیکم نکرد!!!
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
خداییش خیلی اذیتتید سخته واقعا ... شهرتون کثیف می کنند و شلوغ اما یه خوبی داره کسب و کارتون بیشتر رو ...
کاش حداقل بی احترامی نمیکردن!!! خیلیا میان اینجا و به دست فروشا یا مغازه دارا توهین میکنن و در کمال پررویی میگن اگه ما نبودیم شما از گشنگ میمردین!!! آخه این چه طرز حرف زدنه بعد حرف از ادب و فرهنگ میشه همشون ادعا دارن
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
چه كسب و كاري از خونشون همه چي ميارن پيك نيكي غذا درست ميكنن تو پياده روها نهايت يه ب ...
ماالان عباس ابادیم ویلا گرفتیم به جز ۳ کیلو برنج هیچی نیاوردیم بعضی ها فکرمیکنن هوا خوبه تو پارک میخوابن ولی به خاطر شرحی بودن هوا موندم چه جوری خوابشون میبره؟؟؟؟؟؟؟