2777
2789
عنوان

چرا هی دلم میخواد مهر نماز و گچ دیوار بخورم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 24 پست
چیکبار کنم ترک کنم 

فهمینم خودم ترک کردم میگم بت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکبار کنم ترک کنم 

منم بچه بودم یه یه بار یه کوچولو خوردم مامانم دید گف کمبود اهن دارم از اون موقع تاحالا همینطور کمبود اهن دارمو هیچ طرزی هم خوب نشدم شاید برا اینه که خیلز قرص اهن نمیتونم بخورم و زمانی که پکتر میده هعی نامرتب میخورم قرصارو ولی مامانم بچه بودم بهم گف مهر و اینا که بخوری توی شکمت کرم تشکیل میشه من از بچگی دیگ چندشم شد ولی هنو کمبپد اهن دارم

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
وای شت لنتی 😂

😐🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من شنیدم حرام ولی نمیتونم که جلو خودمو بگیرم

نزار دم دستت باشه همشونو جم کن

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

من باردارم و چن وقته بدجوری دلم میخواد خاک بخورم اما میترسم واسه بچه اتفاقی بیفته.دکتر بهم قرص آهن داده

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

من شنیدم حرام ولی نمیتونم که جلو خودمو بگیرم

مهر میخوری؟حتما باسواد شدی امضا پیدا کردی مهرلازم نداری میخوری

مهر خوردن نشونه ی فقره‍ اهنه خونه 

کم خون نیستیاااااا،فقر آهن داری

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم