2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از الیزابت خوشم نمیاد

خیلی زیبا نیست، ولی واقعا لطیف به‌نظر می‌رسه. تو زندگی هم همیشه تو موقعیت‌هایی قرار می‌گیره که ممکنه خیلی‌ها مثل اون عمل کنند. شاید چون در مقابل هنرپیشه اول فیلم قرار گرفته، دوست‌نداشتنی شده.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
داستانش چیه ؟

راس پولدارک بخاطر جنگ مجبور میشه دختری ک دوس داره ترک کنه بعد سه سال ک از ارتش برمیگرده دختری ک دوس داشته ازدواج کرده پدرش مرده و ثروتشون از دست رفته و یسری مشکلات براش بوجود میاد...

من خیلی دوست داشتم اما آخراش دیگه بیخود شد داستانشم بد نبود پولدارکم خودش جذاب بود

عشقشون قشنگ نبود 

راس با اینکه با دملزا بود ولی چشش دنبال الیزابت بود

من خیلی دوست داشتم اما آخراش دیگه بیخود شد داستانشم بد نبود پولدارکم خودش جذاب بود

اخر سريال به خصوص خود قسمت اخر واقعا كليشه و ضعيف بود 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من از الیزابت خوشم نمیاد

داستان حول و حوش اون بود ، هر چي دشمني و دوستي و خيانت و اينا بود محورش اين خانم بود 😄 سه تا ذوست و يك زن زيبا ! راس كه تا اخر عاشقش بود ، اون دوتا هم ناكام و هر كي هم ميرسيد به دختره سايه ي اون دو تا مرد ديگه به نوعي تو زندگيش بود ... 

كاش از اول به خاطر پول ازدواح نميكرد و راس رو نگه ميداشت ، چون راس هم با عشق ازدواج نكرد 

همه به نوعي بدبخت بودن 

عشقشون قشنگ نبود  راس با اینکه با دملزا بود ولی چشش دنبال الیزابت بود

اصلا ازدواجش با دملزا اشتباه بود ، كلا پسري بود كه يه دفعه تصميم ميگرفت زياد به عواقب كاراش توجه نداشت و غد و مغرور هم بود و تصميم ميگرفت حرف حرف خودش بود ، دملزا هم خيلي به خاطر اين خصيصه ي راس اذيت شد تو زندگي ؛ تمام وام هاشو گذاشت رو يه معدن كه بازدهي نداشت و اخرش فروخت ! پولشو هم كه مخفيانه داد به ايزابت به جايي كه به زن خودش بده ، بعد دنبال قاچاق و اينا رفت و دملزا كلي حرص خورد ، بعد اون قضبه ي خيلنتش كه حتي البزابت رو هم دچار دردسر كرد، دلش جاي ديگه بود صرفا به خاطر زيبايي دملزا و هوس لحظه اي دملزا رو گرفت ... 

با ابنكه وريتي زيبايي دملزا و اليزابت رو نداشت اما كاش راس با اون ازدواج ميكزد