2777
2789
عنوان

بی ادب ترین بچه ای که دیدین که بود و چه کرد؟!😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 30 پست
مادرای نسل الان خیلی دارن ضعیف عمل میکنن

باور کن کل یه ساعت دخترش رو مخ بود، راننده همش تذکر میداد،مادرش میگفت خب بچست

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شدددت باهمه رودرواسی دارم,اگه خونمم به گند بکشن نمیتونم چیزی بگم

واقعا هرکارمیخوان میکنن آدمم روش نمیشه چیزی بگه هی بایدالکی بگه اشکالی نداره 😒😒

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
دخترداییم سرشو میکرد تو پاچم الکی میگفت بو میده من همیشه بو گل میدم میخواستم آب شم برم تو زمین پسرای ...

وای این اتفاق برای منم افتاده، الکی می‌گفت بو میدی درحالی که من به شدت رو بو حساسم امکان نداره . خیلی خجالت کشیدم و خودمو میزدم به اون راه که بی خیال شه

یاد یه خاطره افتادم پسرعموم کوچیک بود خیلی بی ادب بود ۵ سالش بود با باباش رفتن بیرون یکی از فامیلارو ...

وای چرا خندم گرفت😂

مادرشوهر منم تعریف کرد وقتی شوهرم ۵ سالش بوده خونه همکار پدرشوهرم دعوت بودن که خیلی ادمای باکلاسی بودن ،خانمه رفته چایی بیاره مادرشوهرم گفته ما نمبخوریم زحمت نکشید،شوهرم موهای مادرشو کشیده گفته تو نمیخای ولی من مییییییخااااام😂خداییش شوهرم الان خیلی متشخصه😂

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
دخترداییم سرشو میکرد تو پاچم الکی میگفت بو میده من همیشه بو گل میدم میخواستم آب شم برم تو زمین پسرای ...

😂😂

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
واییی خدا یاد نگاهای پسرای فامیل افتادم میخوام آب شمااااا آبببب🥵😂

حالا چجوری کلش تو پاچت جا شد😂😂

نشسته بود تو بغلم یهو پاشد رفت تلویزیونو روشن کرد اومد اینوری نشست کلشو کرد 😀😅

وای 😂😂😂😂

دوتا باید میزد

چپ و راست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تاپیک رنگ مورو قفل کرده بودین اینجاییم گذاشتم چن تا رژاستفاده میکنی وچجوری میزنین لطفابگین 

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم