2777
2789
الآن نمیتونم صبح میرم  اگه تو سونوگرافی چیزی مشخص نباشه دارو میدن ؟

ن بابا  از الان زوده 

من خودمم سر دخترم پریود  نشدم گفتم شاید کیست دارم رفتم سونو چیزی نبود اومدم بی بی و ازمایش همون رور زدم مثبت شد  دگ رفتم دکتر گف زوده باید بتات بالای ۱۵۰۰ باشع تا سونو نشون بده اومدم یبار غربالگری رفتم تو ۳ماهگی😂

موقعی اومدم بیرون یکم دلم درد میکرد

خواهر شوهرم دکتر گفته بود  بچت سقط میشه انقر لک بین بود الان بچش ۱۳ ماهشه زیاد ب خودت استرس نده گرمیحاتم کم بخور حمومم زیاد اب گرم استفاده نکن و مدتشو کوتاه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز رفتم حموم و طولانی شد آب قطع شد

گلمم اصلاااااا تو حموم زیاد نمون چون لکه بینی رو چند برابر میکنه و اینکه با اب داغ حموم نکن ابی ک استفاده میکنی خییلی ولرم باشه ینی در حد یکم گرم باشه 

من چهار روز ی بار میرم حموم بیشتر از پنج دقیقه ام تو حموم نمیمونم از اون موقع ک رعایت میکنم و شیافارو مرتب مصرف میکنم لکه بینیم قطع شده

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
۱ بار سقط کردم ۸ هفته خدا می‌دونه چقدر درد کشیدم  خدا خودت کمکمون کن

منم دو بار سقط داشتم🥲

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
گلمم اصلاااااا تو حموم زیاد نمون چون لکه بینی رو چند برابر میکنه و اینکه با اب داغ حموم نکن ابی ک اس ...

چشم ممنون بابت راهنمایی هات من در حد چند تا لکه قهوه ای دیدم در حد سه تا 

از الات زوده واسه سونوی شکمی‌چیزی نشون نمیده سر منم اومده  دگ شیاف استفاده میکنی؟

من بارداری قبلی افتادم رو خونریزی بهم شیاف داد قطع شد الآن لک هست حتما صبح میرم دکتر ولی اجازه سونو داخلی نمی‌دم

من بارداری قبلی افتادم رو خونریزی بهم شیاف داد قطع شد الآن لک هست حتما صبح میرم دکتر ولی اجازه سونو ...

اتفاقا ب منم‌گف برو سونو داخلی گفتم صبرمیکنم یا میشه یا نمیشه سونو داخلی خطرناکع خودش