2777
2789
عنوان

دخترخانمای ۱۵ ساله یه لحظه بیایین

826 بازدید | 57 پست

من دخترم ۱۵ سالشه

تا جایی که بتونم به اندازه بهش محبت میکنم

سرش یه سره تو گوشیشه 

با هیچکس توی خونه حرف نمیزنه یا خیییلی کم .فقط گاهی با داداش کوچکترش .گاهی که میخوام از روی دلسوزی و صمیمیت باهاش حرف بزنم کلا بدش میاد پس میزنه منو .شماهم اینجورید ؟

به نظرتون چکار کنم که باهام صمیمی بشه ؟ حرف دلشو بزنه حداقل از توی اون گوشی بیاد بیرون ؟ قبلا با من پیاده روی میومد الان دیگه اونم نمیاد .

من ۱۵ سالم نیست 

ولی فکر کنم خیلی درونگراس 

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار طبیعیه من خودمم اینطوریم البته ۱۵ سالم نیست

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

کلا سنش همین مدلیه منم تو ۱۵ سالگی همین جوری بودم

بنظرم بجای محبت تو خونه ازین مهم تر تفریح رفتن دونفرتونه

مثل شهربازی

بازار

کافی شاپ

هرجااایییی ک فکرمیکنه بایه پسر مثلا خیلی بهش خوش میگذره خودت ببرش ک باشما تجربه کنع اون خلع درونیش تخلیه شه

والا مادر من محبتم نمیکرد بیش از حد

ولی ببخشید گ...زم میدادم بهش میگفتم😂💔الانم که ازدواج کردم ترک نمیکنم هرچ میشه میزارم کف دستش فقطم با خودش راحتم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

عزیزم دخترت تو سن خاصیه 

سعی کن رفتاری کنی ک باهات راحت باشه از دید اون ب قضایا نگاه کن یکم سعی کن مدل اون حرف بزنی مثلا مدل اون لباس بپوشی بعد میبینی خودش باهات رفیق میشه