2777
2789

حتی اگر مهربونم ترین و خوب ترین مرد دنیا بود ، حتی اگر کاپ اخلاق داشت 

زن مرد با درآمد پایین هم نشین 

خودتون رو خون به جیگر نکنین تو زندگی 

اعصابتون رو خراب نکنین 

زن یکی بشین که هم پول داره هم اخلاق

این حرفا که باهم زندگی رو می سازیم و کوفت و زهر مار همش چرت و پرته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه چشم 🤧

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

موافقم

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

روزی عقدکردم همسرم یه دانشجوبود که هزینه دانشگاهشوباباش میداد اماباهم ساختیم زندگیمون کسی نمیتونه منت بذاره یه سرسوزن کمکتون کردیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مشکلم فقط زخم زبون های خانواده ی خودم است ، خیلی ما را تحقیر می کنند، خودم مشکلی ندارم

پسرهای فامیلمون پول داشتند ولی ه *ی* ز  و بد ذات و بد چشم بودند.

چند تا کلا تو ایران پولدار با اخلاق مگه هست؟؟؟؟

حالا مگه یچیزی از پولش ب من میرسه

چیزی هم نرسه از اول تو خونه خودتونین 

نه مستاجر و دربه در شهرستان ، نمی تونیم توی مرکز استان باشیم هر سری رفت و آمد پدرمون در بیاره 

هیچی هم نرسه آدم از خودش ماشین داره منت این و اون رو سر آدم نیست 

دندون درد میشی لازم نیست چند ماه صبر کنی 

عمل جراحی داری وانمود نمی کنی همه چی خوبه ، اما دلت خونه که پول نداری.....

هزار تا چیز دیگه